//Add More external stylesheets Open Live Writer : Ο εναλλακτικός τρόπος για να ανεβάστε τις αναρτήσεις σας σε WordPress και Blogger



Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Open Live Writer : Ο εναλλακτικός τρόπος για να ανεβάστε τις αναρτήσεις σας σε WordPress και Blogger

read

Το Open Live Writer είναι ένας ισχυρός, ελαφρύς επεξεργαστής ιστολογίου που σας επιτρέπει να δημιουργείτε αναρτήσεις ιστολογίου, να προσθέτετε φωτογραφίες και βίντεο και στη συνέχεια να τις δημοσιεύετε στον ιστότοπό σας. Μπορείτε επίσης να συντάξετε δημοσιεύσεις blogs εκτός σύνδεσης και στη συνέχεια να τις δημοσιεύσετε με την επιστροφή σας.

Συνεργάζεται με πολλούς δημοφιλείς παρόχους υπηρεσιών ιστολογίου, όπως WordPress, Blogger,  και άλλα. Στην ουσία με τον τρόπο αυτό παρακάμπτουμε τον κλασικό πίνακα ελέγχου του Blog μας και δημιουργούμε ένα δεύτερο εναλλακτικό τρόπο δημιουργίας των αναρτήσεων μας. Θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι η εφαρμογή, δεν τροποποιεί, ούτε αλλάζει κάτι στο Blog μας, απλά μας προσφέρει ένα εναλλακτικό τρόπο για να γράφουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα μας.

Ο τρόπος χρήσης του είναι πολύ απλός. Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή επιλέξτε και συνδεθείτε με το ιστολόγιό σας. Από εκεί και μετά επιλέξτε τον τίτλο του άρθρου και αφού τελειώσετε κάντε κλικ στο preview για να δείτε πώς θα φαίνεται. Αν όλα πάνε καλά και δεν έχετε κάποιες άλλες διορθώσεις πατήστε στο κουμπί publish για να το ανεβάσετε.


Το Open Live Writer  διευκολύνει τη δημοσίευση αναρτήσεων ιστολογίου. Μπορείτε να επεξεργαστείτε το πρόχειρο σας με την ικανοποίησή σας χωρίς σύνδεση πριν την στείλετε στο ιστολόγιό σας. Σας επιτρέπει επίσης να αποθηκεύσετε το σχέδιο και να το συνεχίσετε σε άλλη χρονική στιγμή από διαφορετική θέση.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Windows Metro Apps 



Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .