compressor.io : Συμπιέστε τις φωτογραφίες σας με ελάχιστες απώλειες σε ποιότητα



Τρίτη 25 Απριλίου 2023

compressor.io : Συμπιέστε τις φωτογραφίες σας με ελάχιστες απώλειες σε ποιότητα

read

Η συμπίεση της φωτογραφίας είναι καθοριστικής σημασίας κατά τη διανομή των φωτογραφιών μας στο διαδίκτυο. Υπάρχουν αρκετά προγράμματα για αυτό τον σκοπό πολλά εκ των οποίων έχουμε δημοσιεύσει σε παλιότερες αναρτήσεις.

Το σημερινό μας όμως θέμα διαθέτει κάτι το ξεχωριστό και αυτό δεν είναι τίποτε περισσότερο από την ευκολία με την οποία μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε αλλά και για την ποιότητα του τελικού αποτελέσματος.

Εν ολίγοις θα μας βοηθήσει να συμπιέσουμε τις φωτογραφίες μας χωρίς όμως να χάσουμε καθόλου από ποιότητα.

Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να ανεβάσουμε και να διανείμουμε φωτογραφίες, εξαιρετικής ποιότητας με το μικρότερο δυνατό μέγεθος. Ας έλθουμε όμως τώρα στην εφαρμογή και ας δούμε πώς λειτουργεί.
Θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι στην περίπτωσή μας δεν χρειάζεται να εγκαταστήσουμε κάποιο πρόγραμμα στον υπολογιστή μας αφού όλα γίνονται μέσω online σύνδεσης με την εφαρμογή που θα αναλάβει να φέρει σε πέρας την αποστολή μας. Αφού συνδεθείτε με την εφαρμογή compressor.io, ανεβάστε την φωτογραφία που θέλετε να συμπιέσετε.

Περιμένετε μέχρι να ανέβει και να ξεκινήσει η αυτόματη συμπίεση, σε πολύ λίγο θα δείτε το αποτέλεσμα στην οθόνη σας, εκτός από το ποσοστό συμπίεσης που έχει επιτευχθεί, βλέπετε και τη συνολική χωρητικότητα που κερδίσατε.

Από εκεί και μετά, πατήστε στο κουμπί Download Your file, για να κατεβάσετε την φωτογραφία στον υπολογιστή σας, 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .