//Add More external stylesheets WinTweaks : Βελτιστοποιήστε την απόδοση του υπολογιστή σας



Τρίτη 25 Απριλίου 2023

WinTweaks : Βελτιστοποιήστε την απόδοση του υπολογιστή σας

read

Το WinTweaks είναι ένα λογισμικό επαγγελματικού επιπέδου που μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν και να το χρησιμοποιήσετε σε οποιονδήποτε υπολογιστή χωρίς περιορισμούς! 

Eίναι μια λύση βελτιστοποίησης για τον υπολογιστή σας που σας δίνει τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε και να τροποποιείτε τις υπηρεσίες των Windows με έναν εύκολο, αυτόματο και ασφαλή τρόπο για καλύτερη απόδοση. 

Βελτιστοποιεί τις υπηρεσίες συστήματος με ένα κλικ και βελτιώνει την απόδοση ενώ παίζετε παιχνίδια, πρόκειται για μία εφαρμογή πολύ απλή, για χρήση τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους χρήστες.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

  1. Το Automatic TuneUp τροποποιεί τις ρυθμίσεις του υπολογιστή σας για βέλτιστη απόδοση με εύκολο και ασφαλή τρόπο, ανάλογα με τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας. Θα απενεργοποιήσει τις περιττές υπηρεσίες των Windows χωρίς να επηρεάσει την κανονική λειτουργία του, αυτό θα κάνει τον υπολογιστή σας να λειτουργεί πιο γρήγορα και με ασφάλεια.
  2. Το Manual TuneUp σάς δίνει τη δύναμη να βελτιστοποιείτε τις υπηρεσίες των Windows με εύκολο, ασφαλή και προηγμένο τρόπο χωρίς να εμπλακείτε με τις λειτουργίες και τις εξαρτήσεις των υπηρεσιών των Windows.
  3. Η λειτουργία παιχνιδιού θα δώσει στο σύστημά σας μια άμεση ώθηση της απόδοσης. Οι μη απαραίτητες λειτουργίες των Windows θα απενεργοποιηθούν προσωρινά για να ελευθερωθούν πόροι υπολογιστή και να συγκεντρωθεί η ισχύς του υπολογιστή σε προγράμματα που χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή.
  4.  Το WinTweaks μπορεί να αποθηκεύσει τις ρυθμίσεις των υπηρεσιών σας σε προφίλ, επιτρέποντάς σας να εφαρμόσετε τις διαφορετικές ρυθμίσεις σας σε δευτερόλεπτα, εξοικονομώντας σας πολύ χρόνο ειδικά όταν έχετε να κάνετε με πολλούς υπολογιστές ή χρήστες.
  5. Η Διαχείριση Υπηρεσιών επιτρέπει στους προχωρημένους χρήστες να κυριαρχούν στις υπηρεσίες των Windows, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών τρίτων. 
  6. Παρέχει πολλά εργαλεία για την εκτέλεση προηγμένων λειτουργιών, για παράδειγμα, μπορείτε να εγκαταστήσετε, να ξεκινήσετε, να σταματήσετε, να διαγράψετε και να καθορίσετε τον τύπο εκκίνησης των υπηρεσιών των Windows.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows 
Κατεβάστε   την εφαρμογή WinTweaks 


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .