//Add More external stylesheets Free Online OCR: Δωρεάν online εφαρμογή αναγνώρισης οπτικών χαρακτήρων (OCR)



Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Free Online OCR: Δωρεάν online εφαρμογή αναγνώρισης οπτικών χαρακτήρων (OCR)

read

Το i2OCR είναι μια δωρεάν online εφαρμογή αναγνώρισης οπτικών χαρακτήρων (OCR) που μπορεί να εξάγει κείμενο από εικόνες ώστε να μπορεί να επεξεργαστεί, να διαμορφωθεί, να ευρετηριαστεί, να αναζητηθεί ή να μεταφραστεί. 

Οι εικόνες εισόδου θα μπορούσαν να είναι σαρωμένα έγγραφα (π.χ. βιβλία, φαξ, αποδείξεις, τραπεζικές δηλώσεις, συμβόλαια κ.λπ.), στιγμιότυπα οθόνης, φωτογραφίες ή εικόνες που έχουν ληφθεί από ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. 

Το i2OCR αναγνωρίζει έγγραφα πολλών στηλών γραμμένα σε 60+ γλώσσες, υποστηρίζει αρκετές μεγάλες μορφές εικόνας εισόδου, οι οποίες μπορούν να φορτωθούν από δίσκο ή διεύθυνση URL, εμφανίζει αναγνωρισμένο κείμενο καθώς και εικόνα εικόνας εισόδου δίπλα-δίπλα για να διευκολύνει την αναθεώρηση λαθραία αναγνωρισμένων λέξεων. 

Το αναγνωρισμένο κείμενο μπορεί να μεταφορτωθεί ως doc ή αρχείο κειμένου, μεταφρασμένο ή επεξεργασμένο ηλεκτρονικά χρησιμοποιώντας τα έγγραφα Google. 

Όλες οι εικόνες εισόδου και τα αρχεία κειμένου που δημιουργούνται διαγράφονται αυτόματα σε σύντομο χρονικό διάστημα, συνήθως μία ώρα. 

Τέλος, προσφέρει απεριόριστες λήψεις, χωρίς να απαιτείται ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή εγγραφή, και πάνω από απ΄όλα είναι 100% δωρεάν.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!