//Add More external stylesheets 8 δωρεάν προγράμματα μετατροπής κειμένου σε μορφές ηλεκτρονικών βιβλίων



Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

8 δωρεάν προγράμματα μετατροπής κειμένου σε μορφές ηλεκτρονικών βιβλίων

read

Τα ηλεκτρονικά βιβλία ή αλλιώς e-books είναι αρχεία σε ψηφιακή μορφή που δημιουργούνται αποκλειστικά για την ανάγνωσή τους σε κάποιο ηλεκτρονικό αναγνώστη, σε κινητό τηλέφωνο, στον υπολογιστή ή κάποια άλλη ηλεκτρονική συσκευή. Η πλειονότητα των βιβλίων αυτών είναι κυρίως σε φορμάτ ePUB, Mobi, και PDF. Ωστόσο, κάθε κείμενο μπορεί να μετατραπεί με τα κατάλληλα εργαλεία σε οποιοδήποτε από τα πιο δημοφιλή αρχεία ανάγνωσης που αναφέραμε. Για το σκοπό αυτό συγκεντρώσαμε και παρουσιάζουμε τις 8 καλύτερες εφαρμογές για την διαχείριση και την δημιουργία κειμένου σε οποιαδήποτε διαθέσιμη συμβατή μορφή κειμένου και την ανάγνωσή του από οποιοδήποτε πρόγραμμα ανάγνωσης ηλεκτρονικών βιβλίων


Hamster Free eBook Converter

1.

Το Hamster Free eBook Converter application είναι μικρή έξυπνη και πολύ χρήσιμη εφαρμογή που θα μας επιτρέψει να μετατρέψουμε οποιαδήποτε eBooks ώστε να τρέξουν σε διαφορετικές συσκευές ανάγνωσης όπως για παράδειγμα : Amazon, Sony, Asus, iPod, iPad, iPhone, PSP, Blackberry, Zune, iRiver, κλπ. Υποστηρίζει περισσότερες από 200 συσκευές και μορφές αρχείων TXT, Adobe PDF, FB2, LIT, HTMLZ, PDB, LRF, PUB. Κατεβάστε και τρέξτε την εφαρμογή, προσθέσετε το eBook που θέλετε να μετατρέψετε από την επιλογή προσθήκη αρχείων, ή συρτέ το με το ποντίκι σας μέσα στο πλαίσιο του προγράμματος.

Calibre

2.

Δωρεάν e -book λογισμικό ηλεκτρονικών υπολογιστών σουίτα εφαρμογών για πολλαπλές πλατφόρμες. Επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται τις συλλογές e -book , καθώς και na δημιουργούν να επεξεργάζονται και να διαβάζουν e -books. Υποστηρίζει αρκετές μορφές, συμπεριλαμβανομένης του EPUB και του Amazon Kindle με δυνατότητες συγχρονισμού και μια ποικιλία e-book reader για τη μετατροπή e-book μεταξύ διαφορετικών. Ακόμη τοCalibre θα σας βοηθήσει να οργανώσετε την προσωπική σας βιβλιοθήκη e-book και να ταξινομήσετε και να ομαδοποιήσετε e -books. Υποστηρίζονται τα κατωτέρω formats: LRF, RAR, ZIP, RTF, LIT, TXT, RTF, HTML, XHTM, EPUB, PDF, CBZ, CBR, MOBI, PRC, LRF.

Soft4Boost Document Converter

3.

Εύχρηστη εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για να προβάλλει και να μετατρέπει διάφορα είδη εγγράφων. Μετατροπή εγγράφων μεταξύ όλων των μορφών κλειδιών, όπως PDF, DOC, DOCX, RTF, TXT, ODT, HTML, JPEG, TIFF και άλλων μορφών. Μετατρέψτε τα έγγραφά σας σε μορφή HTML και δημοσιεύστε τα ως μια ιστοσελίδα. Τώρα, μπορείτε να αλλάξετε το σχεδιασμό με τον μετατροπέα εγγράφων Soft4Boost σύμφωνα με τις ανάγκες σας και μετατρέψτε τα έγγραφά σας με μόνο με 2 κλικ! Επίσης, δημιουργήστε κωδικό πρόσβασης και προστατέψτε τα PDF-docs σας. Εφαρμόστε περιορισμούς για την επεξεργασία, αντιγραφή ή εκτύπωση του εγγράφου από τους παραλήπτες.

PDFMate PDF Converter

4.

Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για προβλήματα κατά την αντιγραφή ή την επεξεργασία αρχείων PDF. Το PDFMate PDF Converter Free είναι μια δωρεάν εφαρμογή για τη μετατροπή αρχείων PDF σε απλό κείμενο, EPUB, IMAGES, HTML, SWF, Word και αρχεία PDF. Μπορεί να μετατρέψει PDF σε Word / Text / EPUB / IMAGE/ HTML / SWF / PDF. Σας δίνει τη δυνατότητα να συγχωνεύσετε πολλά αρχεία PDF σε ένα ενιαίο αρχείο. Τα αρχεία εξόδου διατηρούν όλες τις αρχικές διατάξεις, το περιεχόμενο κειμένου, τις εικόνες και τους υπερσυνδέσμους, και μετά τη μετατροπή, μπορείτε να επεξεργαστείτε τα αρχεία εξόδου σε κείμενο, HTML editor κ.λ.π. για να βελτιστοποιήσετε περαιτέρω τα αρχεία στις δικές σας απαιτήσεις.

AVS Document Converter

5.

Πρόκειται ίσως για μία από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές γραφείου που μπορεί να μας βοηθήσει να μετατρέψουμε με μεγάλη ευκολία αρχεία εγγράφων μεταξύ τους, όπως για παράδειγμα DOC, PDF, DOCX, RTF, TXT, HTML και άλλα. Μεταξύ των μορφών κειμένου που μπορεί να μετατρέψει είναι η μορφή EPUB, έτσι σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήστε εύκολα τα δικά σας ηλεκτρονικά βιβλία. Ακόμη, μπορείτε με κωδικό πρόσβασης να προστατέψετε τα PDF-docs σας ή να επιλέξετε κάποιους επιπλέον περιορισμούς όπως την απαγόρευση επεξεργασίας, αντιγραφής ή ακόμη και την εκτύπωση του εγγράφου σας από τους παραλήπτες και τέλος να επισημάνετε τα αρχεία σας με το προσωπικό σας υδατογράφημα.

Online E-Book Convert

6.

Εκπληκτική διαδικτυακή εφαρμογή που σας επιτρέπει να μετατρέψετε τα ηλεκτρονικά σας βιβλία στη μορφή που επιθυμείτε. Υποστηρίζει μια ποικιλία μορφών εισόδου όπως PDF, ePub, HTML, LIT, LRF, mobi και πολλά άλλα. Ο τόπος χρήσης είναι απλός, επιλέξτε τη μορφή στόχου που χρειάζεστε για τον αναγνώστη ebook σας και ξεκινήστε τη μετατροπή. Σας δίνει τη δυνατότητα να ανεβάσετε τα βιβλία σας από το διαδίκτυο μέσω των σχετικών URL, από τον υπολογιστή σας ή μέσω των λογαριασμών σας στο One Drive και Google Drive. Αφού ανεβάσετε το e-book που επιθυμείτε να μετατρέψετε, μπορείτε στη συνέχεια να καθορίσετε κάποιες παραμέτρους όπως το να επιλέξετε μετατροπή για κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο να αλλάξετε το όνομα του συγγραφέα το όνομα του τίτλου τις γραμματοσειρές αλλά και την κωδικοποίηση του κειμένου.



PageFlip PDF to ePub

7.

Το PageFlip PDF to ePub, είναι ένας δωρεάν PDF σε ePub μετατροπέας, σας επιτρέπει να μετατρέψετε το PDF σε μορφή ePub εύκολα. 100% ελεύθερο λογισμικό, απολύτως χωρίς επιπλέον κόστος. Μετά την μετατροπή του PDF σε ePub, μπορείτε να το εμφανίσετε στον ιστότοπό σας έτσι να μπορεί να το διαβάσει κανείς απευθείας. Μπορείτε ακόμη να μετατρέψετε είτε ένα αρχείο είτε πολλά αρχεία PDF σε μορφή ePub κάθε φορά.

Audio Book Maker

8.

Δωρεάν λογισμικό κειμένου σε ομιλία που διαβάζει κείμενα με ανθρώπινη φωνή (πρόγραμμα αναπαραγωγής κειμένου σε ομιλία). Χρησιμοποιεί μηχανές κειμένου σε ομιλία που είναι εγκατεστημένες στον υπολογιστή σας. Το Audio Book Creator βοηθά επίσης τους μαθητές να μάθουν να προφέρουν σωστά τις ξένες γλώσσες (αγγλικά, ισπανικά, γερμανικά κλπ.).Η ακρόαση των σημειώσεων της τάξης ή του υλικού στον υπολογιστή θα σας επιτρέψει να μάθετε ταχύτερα. Με τη μετατροπή του κειμένου σε ήχο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συσκευές αναπαραγωγής και να μελετήσετε όταν τρέχετε ή περπατάτε.

Στα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται, ανάγνωση κειμένου σε φωνή από διαφορετικές φωνές (και σε διαφορετικές γλώσσες). Μετατροπή κειμένου σε αρχεία ήχου με υψηλή ταχύτητα. Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να δημιουργήσετε αρχεία ήχου και να τα ακούσετε οπουδήποτε. Αφού ανεβάσετε το κείμενο, κάντε τις απαραίτητες ορθογραφικές διορθώσεις ( αν αυτό απαιτείται) και πατήστε στο κουμπί δημιουργία βιβλίου ήχου.

Περιλαμβάνει, ρυθμιζόμενες παραμέτρους ομιλίας όπως ταχύτητα, βήμα, ένταση, αυτόματη κύλιση κειμένου για να είναι ορατό το κείμενο στην τρέχουσα θέση ανάγνωσης. Το κείμενο ομιλίας μπορεί επίσης να επισημανθεί με οποιοδήποτε χρώμα κατά την ανάγνωση. Μπορεί να διαβάσει κείμενο και να το μετατρέψει από έγγραφα του Word και έγγραφα PDF σε ήχο για χρήση σε οποιονδήποτε CD / MP3 player.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .