//Add More external stylesheets Avery Design & Print : Η επαγγελματική δωρεάν εφαρμογή για την σχεδίαση ετικετών



Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022

Avery Design & Print : Η επαγγελματική δωρεάν εφαρμογή για την σχεδίαση ετικετών

read

Η Avery Design & Print, είναι μία από τις παλιότερες και καλύτερες εταιρείες στο χώρο της σχεδίασης προτύπων για κάρτες επαγγελματικές ετικέτες, φακέλους, σχεδίαση covers για CD/DVD και για κάθε άλλη χρήση και γενικώς για οποιαδήποτε εργασία απαιτεί προσωποποιημένη σχεδίαση και εκτύπωση. Είτε θέλετε να στείλετε γρήγορα την αλληλογραφία σας, είτε να στείλετε δέματα ή να οργανώσετε το γραφείο σας, θα βρείτε τη σωστή ετικέτα για να εξοικονομήσετε χρόνο στη δουλειά και στο σπίτι. 

Με τα δωρεάν πρότυπα και το λογισμικό της Avery, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να σχεδιάσετε ή να προσαρμόσετε τις ετικέτες σας. Ακόμη και η συγχώνευση αλληλογραφίας γίνεται στη στιγμή! Πλέον μέσα από την ιστοσελίδα  θα βρείτε τα πάντα στο τομέα σχεδίασης ετικετών, εσείς απλά επιλέξτε ένα πρότυπο, προσαρμόστε το προϊόν σας και στη συνέχεια εκτυπώστε το. 

Το Avery Design & Print είναι ο δωρεάν και εύκολος τρόπος για να σχεδιάσετε και να εκτυπώσετε στα προϊόντα της Avery. Επιλέξτε την online έκδοσή με χιλιάδες πρότυπα Avery που θα δουλέψει σε οποιοδήποτε υπολογιστή ή εναλλακτικά, πραγματοποιήστε λήψη της εφαρμογής Βοηθός του Microsoft® Office για να σχεδιάσετε και να εκτυπώσετε τα προϊόντα σας όπως ετικέτες ή επαγγελματικές κάρτες στο πακέτο Microsoft® Office (word, excel, access ή outlook, να δημιουργήσετε μια συγχώνευση αλληλογραφίας, μπορείτε να εισαγάγετε διευθύνσεις από την Microsoft® Excel ή άλλες βάσεις δεδομένων. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε γραμμωτούς κώδικες γρήγορα και επαγγελματικά. 



Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .