//Add More external stylesheets Anti-virus Dr.Web Light : Δωρεάν βασική προστασία από ιούς για συσκευές Android



Σάββατο 13 Αυγούστου 2022

Anti-virus Dr.Web Light : Δωρεάν βασική προστασία από ιούς για συσκευές Android

read

Πρόκειται για μία εξαιρετική εφαρμογή που σας προσφέρει δωρεάν βασική προστασία από ιούς για συσκευές Android για το κινητό σας τηλέφωνο ή τάμπλετ. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ γρήγορης ή πλήρους σάρωσης του συστήματος αρχείων, καθώς και προσαρμοσμένες σαρώσεις αρχείων και φακέλων που καθορίζονται από τον χρήστη.  Εξουδετερώνει την κρυπτογράφηση ransomware αφού οι κακόβουλες διεργασίες τερματίζονται ακόμη και αν μια συσκευή είναι κλειδωμένη, έτσι τα δεδομένα σας παραμένουν άθικτα, εξαλείφοντας την ανάγκη πληρωμής λύτρων στους κυβερνοεγκληματίες. 

Εντοπίζει νέο, άγνωστο κακόβουλο λογισμικό χάρη στη μοναδική τεχνολογία Origins Tracing και μετακινεί τις ανιχνευμένες απειλές στην καραντίνα από την οποία μπορούν να αποκατασταθούν απομονωμένα αρχεία και εφαρμογές και όλα αυτά, με ελάχιστη επίδραση στην απόδοση του συστήματος λόγω της περιορισμένης χρήση πόρων μπαταρίας που χρησιμοποιεί. Τέλος, περιλαμβάνει και αναλυτικά στατιστικά της λειτουργίας του.
Ωστόσο, από μόνο του δεν αρκεί για να προστατέψει τη συσκευή σας πλήρως, από όλους τους τύπους σύγχρονων απειλών αφού αυτή η έκδοση δεν διαθέτει σημαντικά στοιχεία, όπως το φίλτρο κλήσεων, Anti-theft και φίλτρο URL. Επομένως για να προστατεύσετε την κινητή συσκευή σας από όλους τους τύπους κυβερνοαπειλών,  θα πρέπει να αγοράσετε το πλήρες πακέτο προστασίας.



Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .