//Add More external stylesheets Webcamoid : Δωρεάν σουίτα κάμερας με 60+ διαθέσιμα εφέ



Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Webcamoid : Δωρεάν σουίτα κάμερας με 60+ διαθέσιμα εφέ

read

To Webcamoid είναι μια απολύτως δωρεάν, πλήρως εξοπλισμένη, σουίτα κάμερας μέσω της οποίας μπορείτε να πραγματοποιήστε λήψη φωτογραφιών και να καταγράψτε βίντεο με την web κάμερα σας.

Μπορεί να διαχειρίζεται πολλές κάμερες web, πολλές μορφές εγγραφής, έχει δυνατότητα καταγραφής από την επιφάνεια εργασίας και πάνω από 60 διαθέσιμα εφέ. 

Υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα μορφών βίντεο εξόδου και μπορείτε να προσαρμόσετε διάφορες ρυθμίσεις κωδικοποιητή. Σάς επιτρέπει επίσης να προσθέτετε πολλές συσκευές και, στη συνέχεια, να κάνετε εναλλαγή μεταξύ τους με ένα μόνο κλικ. 

Εν κατακλείδι πρόκειται για μία πολύ ενδιαφέρουσα εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τις κάμερες σας, να καταγράψετε βίντεο, να τραβήξετε φωτογραφίες, να καταγράψετε περιεχόμενο για επιφάνεια εργασίας και πολλά άλλα.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Webcamoid


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .