URL Blocker : Αποκλείστε οποιαδήποτε ιστοσελίδα στον υπολογιστή σας



Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

URL Blocker : Αποκλείστε οποιαδήποτε ιστοσελίδα στον υπολογιστή σας

read

Ο αποκλεισμός διευθύνσεων URL είναι ένα δωρεάν λογισμικό για ασφαλή χρήση του Internet, το οποίο χρησιμοποιείται για την απροσπέλαστη πρόσβαση συγκεκριμένων διευθύνσεων στο Διαδίκτυο (URL) στο διαδίκτυο από τον συγκεκριμένο υπολογιστή. Ο χρήστης μπορεί ελεύθερα να παρέχει, να τροποποιεί, να εξάγει και να εισάγει τη λίστα των διευθύνσεων URL που πρέπει να αποκλειστούν.

Με τον αποκλεισμό διευθύνσεων URL, η σύνδεση στο Internet κάθε υπολογιστή μπορεί να περιοριστεί ανεξάρτητα, σε επίπεδο διεύθυνσης URL, χωρίς να απαιτείται κάποιο πρόγραμμα τείχους προστασίας ή οποιαδήποτε ειδική γνώση δικτύου. Ο αποκλεισμός είναι ανεξάρτητος από τον browser που χρησιμοποιούμε. Τα δεδομένα του URL Blocker μπορούν εύκολα να μεταφερθούν σε άλλον υπολογιστή.

Η λειτουργία προφίλ σάς δίνει τη δυνατότητα να ομαδοποιήσετε και να αλλάξετε τις ρυθμίσεις αμέσως. Περιλαμβάνει επίσης ένα Scheduler, το οποίο μπορεί να εκτελεστεί στο παρασκήνιο. Είναι σε θέση να προστατεύει συγκεκριμένες ρυθμίσεις με κωδικό πρόσβασης. Με το URL Blocker, μπορείτε να ορίσετε με ασφάλεια ποιες διευθύνσεις URL να αποκλείονται από τον υπολογιστή σας, χωρίς ένα περίπλοκο πρόγραμμα τείχους προστασίας ή καμία ειδική γνώση δικτύου.

Μπορείτε να αλλάξετε εύκολα τη λίστα των αποκλεισμένων διευθύνσεων URL ανά πάσα στιγμή. Ορισμένα λογισμικά (όπως προγράμματα περιήγησης ιστού) χρησιμοποιούν τη δική τους κρυφή μνήμη DNS. 

Δεν θα τεθούν σε ισχύ όλες οι νέες καταχωρήσεις αρχείων hosts αμέσως με αυτό το λογισμικό. Το URL Blocker διαχειρίζεται μόνο την προσωρινή μνήμη DNS του συστήματος. Το λογισμικό που χρησιμοποιεί τη δική του κρυφή μνήμη DNS πρέπει να ρυθμιστεί μεμονωμένα, για το οποίο μπορείτε να βρείτε βοήθεια εδώ . Από την εμπειρία μου, οι περισσότερες προσαρμοσμένες κρυφές μνήμες DNS ενημερώνονται σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα (λίγα λεπτά). 

Εάν δεν είναι δυνατό να ορίσετε την προσαρμοσμένη προσωρινή μνήμη DNS ή αν δεν έχετε χρόνο να περιμένετε, η επανεκκίνηση του λογισμικού μπορεί να βοηθήσει. Ο σκοπός του URL Blocker είναι να εφαρμόσει ρυθμίσεις σε επίπεδο συστήματος που μπορείτε να δοκιμάσετε με τη λειτουργία ping μιας δεδομένης καταχώρισης.

Η λειτουργία του URL Blocker βασίζεται στη σωστή ρύθμιση του αρχείου hosts. Το αρχείο hosts είναι ένα αρχείο συστήματος που καθορίζει θεμελιωδώς τη λειτουργία του συστήματος. Μπορεί να αντικατασταθεί μόνο εάν έχετε δικαιώματα διαχειριστή, πράγμα που σημαίνει ότι το URL Blocker μπορεί να εκτελεστεί μόνο ως διαχειριστής.

Το URL Blocker εκτελείται με δικαιώματα διαχειριστή και τροποποιεί τις ρυθμίσεις ενός αρχείου συστήματος. Ως αποτέλεσμα, επηρεάζει τη λειτουργία των διεργασιών του συστήματος που καθορίζουν τη λειτουργία του υπολογιστή στο σύνολό του. Για το λόγο αυτό, χρησιμοποιήστε το μόνο  εάν έχετε διαβάσει κατανοήσει και αποδεχτεί τους όρους χρήσης. Η εφαρμογή δεν χρειάζεται εγκατάσταση.


ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή URL Blocker

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!