Start Menu Reviver : Το απόλυτο Start Menu για τα Windows



Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

Start Menu Reviver : Το απόλυτο Start Menu για τα Windows

read

Ξεχάστε τα StartMenu που ξέρατε έως τώρα, το Start Menu Reviver είναι το απόλυτο Start Menu μακράν το καλύτερο απ΄ότι τουλάχιστον έχει κυκλοφορήσει έως τώρα. Μέσα από ένα πολύ έξυπνο μενού μπορείτε να επεξεργαστείτε και να τακτοποιήσετε τα προγράμματά σας με ένα μοναδικά απλό και λειτουργικό τρόπο. 

Είναι ίσως το μοναδικό δωρεάν Start Menu που υποστηρίζει άψογα λειτουργίες αφής. Φυσικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το ποντίκι και το πληκτρολόγιο σας,  ωστόσο η χρήση με το Reviver αποτελεί μοναδική αίσθηση η ευκολία να προσθέσετε, να αφαιρέσετε, να μετακινήσετε και να επεξεργαστείτε τα προγράμματά σας με το άγγιγμα του ενός δακτύλου σας. 

Το πλαίσιο αναζήτησης στο μενού Έναρξη Reviver είναι ένα one stop shop για την εύρεση αρχείων στον υπολογιστή σας. 

Θα σας βοηθήσει να βρείτε άμεσα τις εφαρμογές, τις ρυθμίσεις του υπολογιστή και τα έγγραφα σας. Τέλος, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε το προεπιλεγμένο κουμπί Έναρξη. Start Menu Reviver έχει πολλά διαφορετικά κουμπιά Start για να διαλέξετε.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Start Menu Reviver

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .