//Add More external stylesheets Κλειδώστε ή καθορίστε την κατάσταση λειτουργίας στις θύρες USB



Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023

Κλειδώστε ή καθορίστε την κατάσταση λειτουργίας στις θύρες USB

read

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που μπορεί να επιθυμείτε να απενεργοποιήστε την αυθαίρετη μεταφορά αρχείων από τρίτα πρόσωπα από και προς τον υπολογιστή σας μέσω συσκευών USB και δεν ξέρετε πώς ακριβώς να το κάνετε. 

Το URC Access Modes είναι ένα δωρεάν βοηθητικό πρόγραμμα φτιαγμένο γι΄αυτό το σκοπό και σας επιτρέπει να διαχειριστείτε κατά βούληση την πρόσβαση και όχι μόνο σε δίσκους USB. 

Όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας, σας δίνει την δυνατότητα να παραμετροποιήσετε πλήρως την πρόσβαση στις συσκευές USB, να κλειδώσετε συσκευές CD/DD αλλά και να απενεργοποιήσετε και πολλές άλλες λειτουργίες των Windows. 

Τώρα, για να εφαρμόσετε οποιαδήποτε από τις λειτουργίες του προγράμματος ο τρόπος είναι απλός, απλά επιλέξτε τη συγκεκριμένη λειτουργία και μετά κάντε κλικ στο κουμπί Apply ώστε να ενεργοποιηθούν οι αλλαγές. 
       -Θα δουλέψει με όλα τα Windows.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή URC Access Modes


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .