//Add More external stylesheets PDF Compressor Server : Συμπιέστε αρχεία PDF στο τοπικό σας δίκτυο



Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023

PDF Compressor Server : Συμπιέστε αρχεία PDF στο τοπικό σας δίκτυο

read

Το PDF Compressor Server είναι μια εφαρμογή των Windows που μπορεί να παρακολουθεί έναν ή περισσότερους φακέλους με αρχεία PDF που προστέθηκαν πρόσφατα και να τα συμπιέσει σε μικρότερα αρχεία PDF στο  τοπικό σας δίκτυο.

Oι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν κοινόχρηστους φακέλους δικτύου και να συμπιέζουν αρχεία PDF αμέσως όταν προστίθενται νέα αρχεία. 

Μπορούν επίσης να επιλέξουν να διαγράψουν τα πρωτότυπα αρχεία στους φακέλους μετά τη συμπίεση ή να τα μετακινήσουν σε νέα θέση. 

Ο φάκελος που παρακολουθείται μπορεί να είναι κοινόχρηστος σε LAN, έτσι ώστε όλοι οι χρήστες του δικτύου να μπορούν να αντιγράψουν τα PDF τους στον κοινόχρηστο φάκελο για επεξεργασία από τον διακομιστή συμπιεστή PDF. 

Μπορεί να πραγματοποιήσει αναζήτηση στους υποφακέλους των παρακολουθούμενων φακέλων, δημιουργώντας τα ίδια ονόματα φακέλων στο φάκελο εξόδου. Επιτρέπει επίσης στους χρήστες να προσαρμόσουν το επίθημα των συμπιεσμένων ονομάτων αρχείων PDF εξόδου.

Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν το DPI και την αναλογία ποιότητας συμπίεσης για να λάβουν διαφορετικά μεγέθη αρχείων εξόδου.

Yοστηρίζει τύπους PDF σαρωμένου και κειμένου PDF. για την παρακολούθηση φακέλων για νέα αρχεία που προστέθηκαν και τη συμπίεση αρχείων.

Απλό στη χρήση, προσφέρει στους χρήστες σε τοπικά δίκτυα έναν βολικό τρόπο μείωσης του μεγέθους του αρχείου των εγγράφων PDF.

Με τις δυνατότητες αυτόματης παρακολούθησης, συμπίεσης και προσαρμογής, είναι το τέλειο εργαλείο για τη συμπίεση αρχείων PDF γρήγορα και εύκολα. Ακολουθήστε τα παρακάτω  απλά βήματα  για να προσθέσετε τους φακέλους σας

BHMATA

  • Προσθέστε ένα ή περισσότερους φακέλους κάνοντας κλικ στο κουμπί "Add a Folder" για να επιλέξετε τον ή τους φακέλους προς παρακολούθηση. 
  • Επιλέξτε έναν τύπο PDF από τη λίστα Drop Type PDF.
  • Ορίστε τις επιλογές συμπίεσης
  • Κάντε κλικ στο κουμπί START για να επιτρέψετε στον διακομιστή PDF Compressor να αρχίσει να παρακολουθεί όλους τους φακέλους που έχουν προστεθεί. 
  • Θα συμπιέσει τα αρχεία PDF αμέσως μόλις προστεθούν τα αρχεία στους φακέλους. 
  • Μπορείτε να κάνετε κοινή χρήση των φακέλων σε LAN για να κάνετε άλλους χρήστες του δικτύου να τους ανακαλύψουν.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή PDF Compressor Server


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .