//Add More external stylesheets

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023

Delight Media Player : Πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου και βίντεο

read

Πρωτοποριακό πρόγραμμα αναπαραγωγής που περιλαμβάνει μοναδικές και συναρπαστικές λειτουργίες, όπως το Picture in Picture (PIP), το Cast στο Chromecast και το DLNA, το κατέβασμα σε τοπικό αποθηκευτικό χώρο, και αναπαραγωγή απευθείας από διακομιστές πολυμέσων OneDrive UPNP (Όπως το Vimeo, SoundCloud, και άλλα). 

Με το Delight Media Player θα απολαύσετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο πολυμέσων στον υπολογιστή σας, στο Tablet, στο κινητό και στις μεγάλες οθόνες σας.

Με το Pip έχετε απεριόριστες δυνατότητες και μπορείτε να παρακολουθήσετε δύο ζωντανές ροές ταυτόχρονα ή μπορείτε να παρακολουθήσετε μια ταινία ενώ βάζετε μια άλλη στην τηλεόραση του παιδιού σας. Mπορείτε επίσης να κάνετε μετάδοση σε οποιαδήποτε συσκευή DLNA ή Chromecast.

Δεν έχει σημασία αν η συσκευή σας υποστηρίζει το περιεχόμενο ή όχι. Δεν έχει σημασία αν θέλετε να μεταδώσετε περιεχόμενο ροής στο διαδίκτυο ή αποθηκευμένο σε τοπικό επίπεδο.

Το Delight Media Player θα μεταφέρει οποιοδήποτε μέσο σε οποιαδήποτε συσκευή ακόμα κι αν η συσκευή δεν το υποστηρίζει (για παράδειγμα, το Chromecast δεν υποστηρίζει αρχεία FLV, με το Delight Media Player μπορείτε τώρα να μεταδώσετε αρχεία FLV και άλλα αρχεία σε συσκευές Chromecast).

Εκτός από τη φόρτωση τοπικών υποτίτλων, μπορεί αυτόματα να ψάξει και να κατεβάσει τους υπότιτλους για εσάς. Μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε την εμφάνιση των υποτίτλων. Επιπλέον, η λειτουργία διόρθωσης χρόνου θα σας επιτρέψει να προσαρμόσετε τους χρόνους υποτίτλων.


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .