//Add More external stylesheets AVK Audio Converter : Δωρεάν εφαρμογή μετατροπής αρχείων ήχου



Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

AVK Audio Converter : Δωρεάν εφαρμογή μετατροπής αρχείων ήχου

read

Μία ακόμη δωρεάν εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να μετατρέψτε πολύ εύκολα αρχεία ήχου MP3, WMA, WAV, M4A, AMG, OGG, FLAC, MP2, κ.λ.π. Η εφαρμογή περιλαμβάνει έτοιμες προεπιλογές για τη μετατροπή ήχου και δυνατότητες εξαγωγής ήχου από βίντεο υποστηρίζοντας μορφές βίντεο DVD, MPEG, MP4, AVI, DIVX, MOV, WMV, VOB, 3GP, RM, QT, FLV κ.λ.π.

Εκτός από την επιλογή της μορφής εξόδου και του καταλόγου, μπορείτε να επιλέξετε ένα προκαθορισμένο προφίλ ή να επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις ήχου. Το AVK Audio Converter ενσωματώνει επίσης μια επιλογή για τη συγχώνευση όλων των αρχείων ήχου σε ένα μόνο στοιχείο, καθώς και την προεπισκόπηση αυτών σε ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής.

Το μενού είναι πολύ φιλικό προς το χρήστη, αποτελούμενη από ένα κανονικό παράθυρο με οργανωμένη δομή, όπου μπορείτε να προσθέσετε αρχεία.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
Κατεβάστε την εφαρμογή AVK Audio Converter


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .