//Add More external stylesheets Cdrtfe : Λογισμικό εγγραφής οπτικών δίσκων


Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023

Cdrtfe : Λογισμικό εγγραφής οπτικών δίσκων

read

Σήμερα σε αντίθεση με το παρελθόν, χρησιμοποιούμε πλέον  συσκευές αποθήκευσης όπως USB flash drives και εξωτερικούς σκληρούς δίσκους για να αποθηκεύσουμε και να μεταφέρουμε τα δεδομένα μας. Ωστόσο, υπάρχουν και στιγμές όπου  απαιτείται η χρήση CD ή DVD για την αναπαραγωγή ή αποθήκευση αρχείων. Σε αυτές τις περιπτώσεις, το cdrtfe είναι μια εξαιρετική λύση για τους χρήστες που χρειάζονται ένα αξιόπιστο και εύχρηστο εργαλείο για τη δημιουργία και εγγραφή των δεδομένων τους σε CD και DVD.

Πρόκειται για ένα δωρεάν, ανοιχτού κώδικα πρόγραμμα που διαθέτει λειτουργίες εγγραφής CD και DVD για τα Windows και που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε δίσκους με δεδομένα, μουσική ή βίντεο, να κάνετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας και να δημιουργήσετε εικόνες ISO.

Διαθέτει μια ευρεία γκάμα λειτουργιών για τη δημιουργία και εγγραφή CD και DVD και τα κύρια χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν την  δημιουργία δίσκων με δεδομένα ώστε να δημιουργήσετε CD ή DVD με αρχεία και φακέλους από τον υπολογιστή σας, την  δημιουργία μουσικών CD  για να δημιουργήσετε audio CD από τα αρχεία MP3, WAV, OGG ή FLAC σας, να δημιουργήσετε εικόνες ISO από δίσκους ή να εγγράψετε υπάρχουσες εικόνες ISO σε CD ή DVD.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Cdrtfe


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .