Smart quick settings : Έξυπνες γρήγορες ρυθμίσεις



Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Smart quick settings : Έξυπνες γρήγορες ρυθμίσεις

read

Πρόκειται για μία αρκετά χρήσιμη εφαρμογή που συγκεντρώνει σε ένα μέρος όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις του συστήματος Android. Λειτουργίες, όπως οι πληροφορίες συστήματος της συσκευής Android και ο αυτόματος προγραμματισμός των ρυθμίσεων θα σας εξοικειώσουν περισσότερο με το τηλέφωνο σας. Μεταξύ των ρυθμίσεων περιλαμβάνονται και οι εξής :

Το Wi-Fi μπορεί να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί, το ίδιο ισχύει και με τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας. Επίσης, μπορεί να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί το Bluetooth, το GPS, η λειτουργία πτήσης, ο ήχος κλήσης, οι ρυθμίσεις δόνησης, η αυτόματη περιστροφή της οθόνης και το φορητό σημείο πρόσβασης Wi-Fi

Επίσης, μπορείτε να αλλάξετε τον αυτόματο συγχρονισμό με διακομιστή ώρας, να αλλάξετε την ταπετσαρία της οθόνης αναμονής ή την ταπετσαρία φόντου (τρέχουσα), εμφανίζει τον ρυθμό φόρτισης της μπαταρίας και τη θερμοκρασία της μπαταρίας. Τέλος, περιλαμβάνει ακόμη δυνατότητες διαχείρισης αρχείων και πολλές άλλες ρυθμίσεις.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .