23 Απριλίου 2017

Pιcovico: Φτιάξτε μικρά βίντεο από φωτογραφίες
Το Picovico είναι μία online υπηρεσία που θα μας βοηθήσει να φτιάξουμε μικρά βίντεο, άλμπουμ από φωτογραφίες με μουσική υπόκρουση. Η διαδικασία είναι απλή και ολοκληρώνεται μέσα από τα παρακάτω βήματα όπου περιγράφεται αναλυτικά ο τρόπος δημιουργίας των βίντεο. Πριν προχωρήσετε στην δημιουργία βίντεο φροντίστε να κάνετε registration ( είναι δωρεάν). ή login μέσω του Facebook.

ΒΗΜΑΤΑ


1. Επιλέξτε δημιουργία βίντεο.2.Δώστε ένα όνομα στο βίντεο που θα δημιουργήσετε.


3.Επιλέξτε το στύλ   του βίντεο.


4. Ανεβάστε τις φωτογραφίες που θέλετε από τον υπολογιστή σας ή ακόμη και από το facebook ή το flickr αν έχετε εκεί κάποιο λογαριασμό και περιμένετε λίγο μέχρι να ανέβουν. Πρέπει να γνωρίζετε ότι Maximum των φωτογραφιών σας δεν πρέπει να ξεπερνάει τις αλλά δεν θα πρέπει να ανεβάσετε και λιγότερες από 4 φωτογραφίες.

5.Περάστε στο επόμενο βήμα και διαλέξτε τη μουσική που θέλετε να συνοδεύει το βίντεό σας.6. Επιλέξτε το μουσικό κομάτι για το βίντεό σας διαλέγοντας πρώτα το είδος της μουσικής. Πατώντας επάνω σε κάθε τραγούδι σας δίνετε η δυνατότητα να το ακούσετε, αν τώρα θέλετε να ανεβάσετε ένα μουσικό κομμάτι από τον υπολογιστή σας πατήστε Upload και διαλέξτε το από τον υπολογιστή σας.


7. Τέλος δώστε ένα τίτλο στο βίντεο σας γράψτε μία σύντομη περιγραφή και πατήστε το κουμπί Make Video και περιμέντε λίγη ώρα μέχρι μέχρι να δημιουργηθεί.Pιcovico: Φτιάξτε μικρά βίντεο από φωτογραφίες
4/ 5 stars - "Pιcovico: Φτιάξτε μικρά βίντεο από φωτογραφίες" Το Picovico είναι μία online υπηρεσία που θα μας βοηθήσει να φτιάξουμε μικρά βίντεο, άλμπουμ από φωτογραφίες με μουσική υπόκρου...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>