Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Pιcovico: Φτιάξτε μικρά βίντεο από φωτογραφίες


Το Picovico είναι μία online υπηρεσία που θα μας βοηθήσει να φτιάξουμε μικρά βίντεο, άλμπουμ από φωτογραφίες με μουσική υπόκρουση. Η διαδικασία είναι απλή και ολοκληρώνεται μέσα από τα παρακάτω βήματα όπου περιγράφεται αναλυτικά ο τρόπος δημιουργίας των βίντεο.  

( Η ιστοσελίδα δεν λειτουργεί πλέον)

ΒΗΜΑΤΑ


1. Επιλέξτε Get Started για να ξεκινήσετε


2. Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή μπείτε με το λογαριασμό Facebook ή  Google.


3. Επιλέξτε δημιουργία εγγράφου και  διαλέξτε το στιλ  του βίντεο.

4. Ανεβάστε τις φωτογραφίες που θέλετε από τον υπολογιστή σας ή ακόμη και από το facebook αν έχετε εκεί κάποιο λογαριασμό και περιμένετε λίγο μέχρι να ανέβουν, προσθέσετε αν επιθυμείτε και μουσική υπόκρουση και τέλος προσθέστε το λογότυπό σας. Αφού τελειώσετε μ΄αυτά πατήστε Create για να δημιουργηθεί το βίντεο σας.



5.   Πατήστε στο κουμπί finalize για να ολοκληρωθεί η δημιουργία του βίντεο.


6. Τέλος, πληκτρολογήστε ένα τίτλο για το βίντεο σας δώστε μία μικρή περιγραφή και σώστε το.



Ευάγγελος
✍️ Ευάγγελος
Δημιουργός του LoveForTechnology.net — ανεξάρτητη και αξιόπιστη πηγή για τεχνολογικούς οδηγούς, εργαλεία και πρακτικές λύσεις.Κάθε άρθρο βασίζεται σε προσωπικές δοκιμές, τεκμηριωμένη έρευνα και φροντίδα για τον απλό χρήστη. Εδώ, η τεχνολογία παρουσιάζεται απλά και με σαφήνεια.

Κάθε άρθρο, οδηγός και παρουσίαση στο LoveForTechnology απαιτεί πολλές ώρες δοκιμών, έρευνας και συγγραφής. Αν βρίσκετε αξία σε όσα διαβάζετε, μπορείτε να στηρίξετε τη δουλειά μου μέσω Ko‑fi. Ακόμα και η μικρότερη συνεισφορά βοηθάει πραγματικά στη συνέχιση και ανάπτυξη του project.


✦ Μοιράσου το άρθρο
✦ Άλλες πλατφόρμες
LinkedIn Telegram Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

⭐ Σημαντικές Αναρτήσεις

  Πώς να ελέγξεις την ταχύτητα του Wi-Fi σου WI-I

Πώς να ελέγξεις αξιόπιστα την ταχύτητα του Wi-Fi σου

 κρυφός λογαριασμός χρήστη στα Windows= ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ

Πώς να δημιουργήσετε ένα κρυφό λογαριασμό χρήστη στα Windows