Photo Retouch Blemish Remover: Αφαιρέστε πρόσωπα ή αντικείμενα από τις φωτογραφίες σας



Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Photo Retouch Blemish Remover: Αφαιρέστε πρόσωπα ή αντικείμενα από τις φωτογραφίες σας

read

Το Photo Retouch Blemish Remover είναι μία απλή δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει να αφαιρέσετε ανεπιθύμητο περιεχόμενο  από κάθε φωτογραφία, από το κινητό σας χρησιμοποιώντας απλά το δάχτυλό σας.  Με τον τον τρόπο αυτό μπορείτε να αφαιρέστε τα ανεπιθύμητα άτομα από τις φωτογραφίες σας ή ακόμη και να ρετουσάρετε το πρόσωπό σας αφαιρώντας του τυχόν ατέλειες όπως σπυράκια ουλές κ.λ.π. Θα δούμε τώρα πόσο απλά επιτυγχάνετε αυτό ακολουθώντας τα παρακάτω απλά βήματα.

ΒΗΜΑΤΑ

1. Τρέξτε την εφαρμογή και επιλέξτε την φωτογραφία που επιθυμείτε να επεξεργαστείτε.

2. Αφού επιλέξτε τη φωτογραφία που επιθυμείτε πατήστε στο κουμπί object removal και σχεδιάστε με το  δάκτυλο ή την πένα σας το αντικείμενο που θέλετε να αφαιρέσετε. Στην συγκεκριμένα εικόνα θα αφαιρέσουμε την κοπέλα που βλέπουμε στην προβλήτα του λιμανιού.  Αφού ολοκληρώσουμε το σχεδιασμό του περιγράμματος πατώντας πρώτα στο κουμπί object removal,  μόλις τελειώσουμε, κάνουμε κλικ   δεξιά στο βελάκι που  βλέπετε και περιμένουμε λίγα δεύτερα μέχρι το πρόγραμμα να κάνει τα ΄΄μαγικά του΄΄.

4. Αν δεν έχουμε πένα για να κάνουμε μικρο μετρική σχεδίαση του περιγράμματος πιθανώς να μας ξεφύγουν κάποια σημεία, για το σκοπό αυτό πάμε ένα κλικ πίσω  πατάμε στο κουμπί quick repair  και με το δάκτυλό μας ή την ένα μας ζωγραφίζουμε τις  τις ατέλειες που έχουν απομείνει και  το πρόγραμμα τις αφαιρεί αυτόματα.

5. Τέλος, αφού ολοκληρώσουμε την εργασία μας πατάμε save για να σώσουμε την νέα μας φωτογραφία. 


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .