//Add More external stylesheets Easypdf Online : Η απολύτως δωρεάν online εφαρμογή μετατροπής αρχείων PDF



Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

Easypdf Online : Η απολύτως δωρεάν online εφαρμογή μετατροπής αρχείων PDF

read

Πρόκειται για μία εντελώς δωρεάν Online υπηρεσία, μέσω της οποίας μπορείτε να μετατρέψετε αρχεία PDF σε Word, PDF σε PowerPoint, PDF σε Excel, PDF σε AutoCAD PDF σε απλό κείμενο, PDF σε JPG, PDF σε PNG, PDF σε GIF, να χωρίσετε ή να ενώσετε ξεχωριστά αρχεία PDF, να μετατρέψετε αρχεία του Word σε PDF, να δημιουργήσετε έγγραφα PDF και να εξαγάγετε κείμενο από ένα αρχείο σαρωμένης εικόνας και να επεξεργαστείτε το περιεχόμενό σας στο Word.

Με το OCR Online μπορείτε επίσης να μετατρέψετε σε κείμενο, οποιαδήποτε εικόνα και να εξάγετε πίνακες από σαρωμένες εικόνες μετατρέποντάς  στο Excel.

Δεν έχει σημασία το λειτουργικό σας μπορεί να δουλέψει απρόσκοπτα σε Windows, Mac ή Linux, χωρίς να απαιτείται να εγγραφείτε και χωρίς κανένα περιορισμό.

Οι μετατροπές σας είναι ασφαλείς και τα αρχεία που έχουν μετατραπεί διαγράφονται μετά από λίγες ώρες, επίσης μπορείτε αποκτήστε πρόσβαση μέσω του browser σας από το κινητό ή το tablet σας και να μετατρέψτε τα αρχεία με τον ίδιο τρόπο όπως και στον υπολογιστή σας.

Τέλος, μπορείτε να ανεβάσετε και επεξεργαστεί αρχεία που έχετε αποθηκευμένα στο Google Drive και το Dropbox. 


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .