//Add More external stylesheets File & Image Uploader : Ανεβάστε τα αρχεία σας ταυτόχρονα σε πολλούς files και image servers



Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

File & Image Uploader : Ανεβάστε τα αρχεία σας ταυτόχρονα σε πολλούς files και image servers

read

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό πρόγραμμα για όσους κάνουν upload και ιδιαίτερα για όσους κάνουν upload σε πολλούς files και image servers αλλά και όχι μόνο, αφού δεν χρειάζεται να κάνετε login από την ιστοσελίδα του εκάστοτε fileserver. Με πολύ απλό μενού αλλά με πολλές δυνατότητες σε αυτήν την έκδοση, έρχεται να συμπληρώσει ένα κενό που υπήρχε σε αυτό τον τομέα, τουλάχιστον σε ότι αφορά τα δωρεάν προγράμματα του είδους. Δεν απαιτείται εγκατάσταση. Η πιο ολοκληρωμένη και το καλύτερο πρόγραμμα του είδους του. Υποστηρίζει πάνω από 700 διαφορετικούς servers (αρχείο, hosters εικόνας και βίντεο και υπηρεσίες αποθήκευσης σύννεφο). Υποστηρίζει  upload στο Google Drive, το YouTube, το Dropbox και άλλα. Είναι  ωστόσο, σημαντικό να ορίσετε κατάλληλο μέγεθος buffer για να κάνει το πρόγραμμα εργασίας σωστά (πολύ μεγάλο buffer μπορεί να προκαλέσει το πρόγραμμα να μην ανεβάσετε, πολύ μικρό buffer μπορεί να προκαλέσει αργή ταχύτητα upload), θα πρέπει να το ρυθμίσετε σύμφωνα με την σύνδεσή σας. Για εμάς το μόνο αρνητικό σημείο του είναι ότι δεν περιλαμβάνει ελληνικό μενού και ως εκ τούτου αυτό ίσως δυσκολέψει κάποιους χρήστες.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .