//Add More external stylesheets PublicDNS DNS Server Tool : Βοηθητικό πρόγραμμα για αλλαγή διακομιστών DNS



Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

PublicDNS DNS Server Tool : Βοηθητικό πρόγραμμα για αλλαγή διακομιστών DNS

read

To PublicDNS DNS Server Tool είναι ένα μικρό βοηθητικό πρόγραμμα για την αλλαγή των διακομιστών DNS στα Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 και 10 . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μεταβείτε γρήγορα σε έναν από τους γνωστούς δημόσιους διακομιστές DNS. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε τους δικούς σας διακομιστές DNS, επεξεργάζοντας το αρχείο servers.ini. Για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας, επιλέξτε Backup → δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας από το Menubar. 

Θα σας ζητήσει μια τοποθεσία όπου θέλετε να αποθηκεύσετε το αρχείο αντιγράφων ασφαλείας. Το αρχείο αντιγράφων ασφαλείας ονομάζεται αυτόματα με την τρέχουσα ημερομηνία και ώρα στη μορφή DD-MM-YYYY HH-MM-TT. Το αρχείο αντιγράφων ασφαλείας βρίσκεται στη μορφή Standard Script Registry (.reg), ώστε να μπορείτε να κάνετε διπλό κλικ σε αυτό για να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις του διακομιστή DNS μέσα σε αυτό. 

Ωστόσο, σας επιτρέπει επίσης να επαναφέρετε τη ρύθμιση DNS από μέσα στο δημόσιο εργαλείο διακομιστή DNS. Για να επαναφέρετε, επιλέξτε Backup → επαναφορά από το Menubar. Θα σας ζητήσει να επιλέξετε ένα αρχείο αντιγράφων ασφαλείας. Οι καταχωρήσεις στο πλαίσιο του αρχείου REG θα εισάγονται αυτόματα στο μητρώο των Windows και οι διακομιστές DNS θα ενημερωθούν. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .