//Add More external stylesheets Video Converter Studio: Μετατρέψτε βίντεο online σε οποιαδήποτε μορφή



Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

Video Converter Studio: Μετατρέψτε βίντεο online σε οποιαδήποτε μορφή

read

Μετατρέψτε βίντεο σε οποιαδήποτε μορφή με ελάχιστες απώλειες στην ποιότητα. Ένας μετατροπέας βίντεο, επεξεργαστής, πρόγραμμα αναπαραγωγής, λήψης και εγγραφής οθόνης που τα έχει όλα σε ένα.To Video Converter Studio υποστηρίζει μετατροπή όλων των μορφών βίντεο και ήχου. Σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε εξαγωγή βίντεο σε μια ευρεία γκάμα από Βίντεο : MP4, MKV, AVI, WMV, HEVC, H.264, MKV, 3GP, FLV, HTML5, M4V, MOV, ASF, DV, VOB, OGV, YouTube, ASF, RM, MTS/M2TS/TS/TP/TRP, MOD, TOD. Ήχο: MP3, MP2, WMA, M4R, M4A, AC3, AAC, OGG, WAV, FLAC, AIFF, RealMedia, και Συσκευές: Apple, Samsung, HTC, Blackberry, Sony, Nokia, Motorola, Game, LG, TVS, DVD, Android, Archos.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αποκοπή των πρωτότυπων βίντεο σε μικρά τμήματα και περικοπή της μαύρης άκρης του αρχείου βίντεο χρησιμοποιώντας την λειτουργία περικοπή. Διαθέτει και επεξεργαστή εφέ βίντεο, ο οποίος σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την αντίθεση βίντεο, την φωτεινότητα και τον κορεσμό. 

Και το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να περιστρέψετε τα βίντεο σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Τέλος, μπορείτε να συνδυάσετε διάφορα βίντεο σε ένα ολοκληρωμένο αρχείο βίντεο. Είναι χρήσιμο για εσάς ώστε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το βίντεο όταν πραγματοποιείτε λήψη διάφορων τμημάτων βίντεο από online ιστότοπους κοινής χρήσης βίντεο.



Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!