09 Ιανουαρίου 2018

Apowersoft Free Online Video Converter: Online μετατροπέας για αρχεία βίντεο και ήχου

- Το Online Video Audio converter είναι ένας  δωρεάν online μετατροπέας βίντεο  και ήχου  που θα σας βοηθήσει να μετατρέψετε αρχεία βίντεο και ήχου από τον σκληρό σας δίσκο σε άλλες συμβατές μορφές βίντεο και ήχου για το iPhone, iPad, PSP, DVD ή το VCD σας. Μπορεί να μετατρέψει βίντεο σε MP4, AVI, MOV, WMV, WEBM, ASF, MKV, MPG, 3GP, DV, SWF, FLV, VOB (μορφές βίντεο) και MP3, WAV, WMA, AAC, FLAC, OGG, RA (μορφές ήχου). 

- Αυτό γίνεται με τον ίδιο τρόπο όπως κατά την μετατροπή αρχείων ήχου. Λειτουργεί πολύ καλά στην μετατροπή αρχείων βίντεο/ήχου καθώς μπορεί να μετατρέψει αρχεία βίντεο/ήχου σε οποιονδήποτε τύπο μορφής βίντεο/ήχου. Είναι σίγουρο ότι είναι συμβατός με τις μορφές μέσων για τις περισσότερες φορητές συσκευές. Η διαδικασία μετατροπής βίντεο online με αυτή την υπηρεσία είναι σχετικά εύκολη. 

- Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε το αρχείο βίντεο/ήχου που θέλετε να μετατρέψετε, να επιλέξετε την μορφή εξόδου και να κάνετε κλικ στο κουμπί Μετατροπή. Έχει τη δυνατότητα να μετατρέπει βίντεο σε μεγάλο ευρος αναλύσεων που ποικίλλουν από 144Ρ σε 1080Ρ. Μπορεί επίσης να διατηρήσει την αρχικά ανάλυση ενώ γίνεται μετατροπή των βίντεο. Τα ειδικά μεγέθη εξόδου όπως 16:9, 4:3, 3:2, κτλ. σας δίνουν τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε τα ιδανικά βίντεο για το PSP, DVD, iPhone και iPad σας. Παράλληλα με την μετατροπή βίντεο σε MP3 ή σε άλλες μορφές ήχου, τα κανάλια και τον ρυθμό δειγματοληψίας. 

Author's Website:

Apowersoft Free Online Video Converter: Online μετατροπέας για αρχεία βίντεο και ήχου
4/ 5 stars - "Apowersoft Free Online Video Converter: Online μετατροπέας για αρχεία βίντεο και ήχου" - Το Online Video Audio converter είναι ένας  δωρεάν online μετατροπέας βίντεο  και ήχου  που θα σας βοηθήσει να μετατρέψετε αρχε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>