NoxPlayer : Ταχύτατος εξομοιωτής Android για τα Windows



Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

NoxPlayer : Ταχύτατος εξομοιωτής Android για τα Windows

read

Θα τον χαρακτηρίζαμε χωρίς υπερβολή τον ταχύτερο emulator Android για τα windows. Mε πρωτοποριακή μηχανή σας προσφέρει μια εμπειρία παιχνιδιού που θα ξεπεράσει αυτή του κινητού σας τηλεφώνου. 

Με κορυφαία τεχνολογία συμβατή με X86 / AMD, είναι σταθερός, γρήγορος και αξιόπιστος. Με απόλυτη συμβατότητα με παιχνίδια και εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων νέων και δημοφιλών τίτλων.

Περιλαμβάνει πολλές ρυθμίσεις μεταξύ των οποίων η κατανάλωση μνήμης η αλλαγή της ανάλυσης για την οθόνης του υπολογιστή σας σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Με ενσωματωμένο το Google Play Store, και με δυνατότητες καταγραφής των παιχνιδιών ή των εφαρμογών σας σε βίντεο και εικόνα αλλά και δυνατότητα εγκατάστασης εφαρμογών android από αρχεία apk (Θα τα βρείτε στην δεξιά μπάρα της εφαρμογής). 

Ακόμη σας δίνει την δυνατότητα, περιστροφής εικόνας, επιλογής διαθέσιμων αριθμών πυρήνων με τους οποίους θα λειτουργεί ο εξομοιωτής, πολύ χρήσιμη επιλογή για mutlicore επεξεργαστές, αλλά και δυνατότητα επιλογής γραφικών μεταξύ Open GL και DirectX. Για την είσοδό σας στο google play strore θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την επιλογή κάνοντας απλά εγγραφή με τον λογαριασμό Google που διαθέτετε. 

Τέλος πρέπει να σημειώσουμε κάτι πολύ βασικό, ότι για την πλήρη ενεργοποίηση των χαρακτηριστικών του εξομοιωτή θα πρέπει να ενεργοποιήσετε το χαρακτηριστικό Hardware virtualization. Στην περίπτωση που ο επεξεργαστής μας διαθέτει Hardware virtualization και δεν είναι ενεργοποιημένο ο τρόπος ενεργοποίησης είναι απλός και γίνεται μέσω του Bioς του υπολογιστή σας.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows 
Κατεβάστε   την εφαρμογή NoxPlayer

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!