Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

NoxPlayer : Ο ταχύτερος εξομοιωτής Android για τα WindowsΘα τον χαρακτηρίζαμε χωρίς υπερβολή τον ταχύτερο emulator Android για τα windows. Mε πρωτοποριακή μηχανή σας προσφέρει μια εμπειρία παιχνιδιού που θα ξεπεράσει αυτή του κινητού σας τηλεφώνου. Με κορυφαία τεχνολογία συμβατή με X86 / AMD, είναι σταθερός, γρήγορος και αξιόπιστος. Με απόλυτη συμβατότητα με παιχνίδια και εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων νέων και δημοφιλών τίτλων.

Περιλαμβάνει πολλές ρυθμίσεις μεταξύ των οποίων η κατανάλωση μνήμης η αλλαγή της ανάλυσης για την οθόνης του υπολογιστή σας σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Με ενσωματωμένο το Google Play Store , και με δυνατότητες καταγραφής των παιχνιδιών ή των εφαρμογών σας σε βίντεο και εικόνα αλλά και δυνατότητα εγκατάστασης εφαρμογών android από αρχεία apk (Θα τα βρείτε στην δεξιά μπάρα της εφαρμογής). Ακόμη σας δίνει την δυνατότητα, περιστροφής εικόνας, επιλογής διαθέσιμων αριθμών πυρήνων με τους οποίους θα λειτουργεί ο εξομοιωτής, πολύ χρήσιμη επιλογή για mutlicore επεξεργαστές, αλλά και δυνατότητα επιλογής γραφικών μεταξύ Open GL και DirectX.

Για την είσοδό σας στο google play strore θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την επιλογή κάνοντας απλά εγγραφή με τον λογαριασμό Google που διαθέτετε. Τέλος πρέπει να σημειώσουμε κάτι πολύ βασικό, ότι για την πλήρη ενεργοποίηση των χαρακτηριστικών του εξομοιωτή θα πρέπει να ενεργοποιήσετε το χαρακτηριστικό Hardware virtualization που αξίζει ίσως να πούμε δύο λόγια για το τι είναι και πώς το ενεργοποιούμε.


Το Hardware virtualization είναι μια εξελισσόμενη τεχνολογία που κερδίζει δημοτικότητα σε πλατφόρμες διακομιστών. Η βασική ιδέα της τεχνολογίας είναι να εδραιώσει πολλούς μικρούς φυσικούς servers σε ένα μεγάλο φυσικό server, έτσι ώστε ο επεξεργαστής να μπορεί να χρησιμοποιηθεί πιο αποτελεσματικά. Το λειτουργικό σύστημα που εκτελείται σε ένα φυσικό server μπορεί να μετατραπεί σε ένα ξεχωριστό λειτουργικό σύστημα που τρέχει μέσα στην εικονική μηχανή.

 Το hypervisor ελέγχει τον επεξεργαστή, τη μνήμη και άλλα συστατικά, επιτρέποντας στην ουσία πολλά διαφορετικά λειτουργικά συστήματα να τρέχουν στο ίδιο μηχάνημα χωρίς την ανάγκη συγκεκριμένου πηγαίου κώδικα. Το λειτουργικό σύστημα που εκτελείται στην μηχανή και θα φαίνεται να έχει το δικό του επεξεργαστή, τη μνήμη του και τα άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Στην περίπτωση που ο επεξεργαστής μας διαθέτει Hardware virtualization και δεν είναι ενεργοποιημένο ο τρόπος ενεργοποίησης είναι απλός και γίνεται μέσω του Bioς του υπολογιστή σας, και όπου ανάλογα με το Bios που διαθέτετε θα δείτε αυτές περίπου τις εικόνες, η πρώτη αφορά σε επεξεργαστές intel και η δεύτερη σε AMD.Τέλος, ένα  μικρό Tip  ώστε να μην αντιμετωπίσετε πρόβλημα με την διάταξη  εμφάνισης των εφαρμογών,  είναι να εγκαταστήσετε την εφαρμογή  control screen rotation   από το Google Play και να τη ρυθμίσετε έτσι ώστε οι εφαρμογές που θα κάνετε εγκατάσταση να ανοίγουν πάντα σε διάταξη landscape.

Nox App Player 6.2.5.3

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
NoxPlayer : Ο ταχύτερος εξομοιωτής Android για τα Windows
4/ 5 stars - "NoxPlayer : Ο ταχύτερος εξομοιωτής Android για τα Windows" Θα τον χαρακτηρίζαμε χωρίς υπερβολή τον ταχύτερο emulator Android για τα windows. Mε πρωτοποριακή μηχανή σας προσφέρει μια εμπειρία π...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>