//Add More external stylesheets

Τρίτη 9 Μαΐου 2023

TuxGuitar : Πρόγραμμα μουσικής για επεξεργασία ταμπλατούρας

read

Πρόκειται για ένα δωρεάν, ανοικτού κώδικα λογισμικό για επεξεργασία ταμπλατούρας το οποίο περιλαμβάνει βασικά χαρακτηριστικά όπως την επεξεργασία ταμπλατούρας, επεξεργασία παρτιτούρας, υποστήριξη για τριπλέτες και με την ικανότητα εισαγωγής και εξαγωγής αρχείων μορφής Guitar Pro gp3, gp4, και gp5. 

Επιπρόσθετα, μπορεί να λειτουργήσει ως ένας βασικός επεξεργαστής MIDI χρησιμοποιώντας τη διεπαφή ταμπλατούρας και από την έκδοση 1.0 και μετά, μπορεί να κάνει εισαγωγή και εξαγωγή αρχείων MIDI. 

Η λίστα των κομματιών είναι μία πολύ χρήσιμη επιλογή, που παρέχει γρήγορη πρόσβαση σε πολλές από τις πιο σημαντικές πτυχές του τραγουδιού σας. Όπως ίσως έχετε παρατηρήσει, υπάρχει ήδη ένα κομμάτι έτοιμο για σας όταν ξεκινάτε ένα νέο έγγραφο καρτελών. 

Εφ 'όσον έχετε εγκατεστημένο soundbank για την Java Virtual Machine, κάθε κομμάτι θα αναπαράγει έναν ήχο όταν παίζετε το αρχείο στο TuxGuitar.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
την εφαρμογή TuxGuitar


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .