//Add More external stylesheets Cobian Backup& Cobian Reflector: Δωρεάν προγράμματα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας



Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Cobian Backup& Cobian Reflector: Δωρεάν προγράμματα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας

read

Το Cobian Backup είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας αρχείων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία αυτόματων αντιγράφων ασφαλείας για τους καταλόγους και τα αρχεία σας. 

Μπορεί να τρέξει ως υπηρεσία ή ως κανονική εφαρμογή και να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας σε κάποια άλλη θέση στον ίδιο υπολογιστή, στο δίκτυο ή ακόμη και σε έναν διακομιστή FTP. Το πρόγραμμα υποστηρίζει συμπίεση και κρυπτογράφηση. 

Το Reflector ανήκει στην οικογένεια του Cobian Backup, αν και είναι ένα εντελώς νέο πρόγραμμα. Το Cobian Reflector βασίζεται πλήρως στο .NET. και εκτός από όλες τις δυνατότητες του πιο πρόσφατου Cobian Backup, έχει υποστήριξη για μεταφορές SFTP, είναι ανεξάρτητο DPI λόγω της χρήσης διανυσματικών γραφικών και του Windows Presentation Foundation, και επίσης συμπεριφέρεται ως πρόγραμμα 64 bit σε συστήματα 64 bit και ως πρόγραμμα 32 bit σε συστήματα 32 bit.

Το Cobian Backup και το Cobian Reflector είναι εφαρμογές που μπορεί να χρησιμοποιηθούν δωρεάν ακόμη και σε εμπορικό περιβάλλον.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
την εφαρμογή Cobian Backup& Cobian Reflector


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .