//Add More external stylesheets PDF Replacer : Αλλάξτε το κείμενο σε αρχεία PDF σε αυτό που θέλετε.



Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

PDF Replacer : Αλλάξτε το κείμενο σε αρχεία PDF σε αυτό που θέλετε.

read

Τα έγγραφα σε μορφή PDF δεν είναι εύκολο να τροποποιηθούν και να αλλάξουν. Έτσι, μερικές φορές, μπορεί να προκύψει πρόβλημα επειδή μπορεί να χρειαστεί να τροποποιήσετε μερικές λέξεις ή να αντικαταστήσετε ένα κείμενο σε ένα αρχείο PDF, ειδικά εάν πρέπει να αντικαταστήσετε μερικά διπλότυπα κείμενα ή λέξεις σε πολλά PDF και δεν ξέρετε πώς να το κάνετε. 

Το PDF Replacer είναι ένα εργαλείο λογισμικού αντικατάστασης κειμένου PDF. Με αυτό το πρόγραμμα μπορείτε εύκολα να αντικαταστήσετε μια συγκεκριμένη λέξη, φράση ή πρόταση σε πολλά αρχεία PDF με το κείμενο που θέλετε και ακόμη να ορίσετε ή να αλλάξετε την αντικατάσταση γραμματοσειράς κειμένου, όπως έντονους χαρακτήρες, πλάγια γραφή, υπογράμμιση και διαγραφή.  

Αν χρειάζεται να αντικαταστήσετε το κείμενο σε μερικές σελίδες αντί για ολόκληρο το αρχείο PDF, διαθέτει μια λειτουργία εύρους σελίδων, η οποία μπορεί εύκολα να αντικαταστήσει τις λέξεις που επιθυμείτε μόνο μεμονωμένες σελίδες. 

Εκτός από αυτές τις δυνατότητες, το PDF Replacer σας επιτρέπει επίσης να εισάγετε πολλαπλές λέξεις αντικατάστασης ταυτόχρονα και θα αντικαταστήσει το κείμενο που έχετε ορίσει σε κάθε αρχείο PDF. Τέλος υποστηρίζει PDF σε περισσότερες από 50 γλώσσες, σχεδόν όλων των χωρών. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή PDF Replacer


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .