LetsView : Aντικατοπτρίστε την οθόνη του κινητού σας



Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

LetsView : Aντικατοπτρίστε την οθόνη του κινητού σας

read

Το LetsView είναι μια εφαρμογή που αντικατοπτρίζει την οθόνη του κινητού σας στον υπολογιστή ή και το αντίστροφο και είναι συμβατή με πολλά λειτουργικά συστήματα και έξυπνες συσκευές. 

Πρόκειται για ένα πρακτικό ασύρματο εργαλείο απεικόνισης χρήσιμο για διδασκαλία, παρουσίαση και ψυχαγωγία, που σας επιτρέπει να κάνετε mirroring την οθόνη από οποιοδήποτε συσκευή Android & iOS σε υπολογιστή ή Mac. 

Σας επιτρέπει με απλά λόγια να αντικατοπτρίζετε το τηλέφωνο σας σε υπολογιστές με windows ή Mac με ένα κλικ και προβάλλετε σε πραγματικό χρόνο διάφορα αρχεία, όπως εφαρμογές, βίντεο, φωτογραφίες και σημειώσεις.

Το LetsView υποστηρίζει πολλαπλά πρωτόκολλα κατοπτρισμού, όπως το Miracast και το AirPlay και σας επιτρέπει να αντικατοπτρίζετε εφαρμογές ζωντανής ροής ή μουσική και  βίντεο από τον υπολογιστή σας στο κινητό με ήχο. Σας προσφέρει την ευκολία του καθρέφτη της φωτογραφικής μηχανής αλλά σε μεγάλη οθόνη.

Χρησιμοποιώντας το, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κινητό τηλέφωνο για να μεταδώσετε ζωντανά περιεχόμενα βίντεο. Επίσης με τη χρήση του πίνακα (Whiteboard) σας δίνεται η δυνατότητα να επισημάνετε και να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητα της διδασκαλία σας κάνοντας παρουσιάσεις.

Περιλαμβάνει ακόμη, δυνατότητα εγγραφής σε βίντεο, που σας επιτρέπει να καταγράψετε τις σημαντικές στιγμές στην παρουσίασή σας.

Η λειτουργία screenshot που σας βοηθά να καταγράψετε την οθόνη σας σε εικόνα με ένα κλικ και τέλος μέσω του PowerPoint Control να χρησιμοποιείτε το κινητό σας τηλέφωνο ως τηλεχειριστήριο για να κάνετε αβίαστα παρουσιάσεις.

Είναι επίσης ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για να προβάλλετε mirror AR, VR εφαρμογές ή drone. Υπάρχουν τρεις διαθέσιμες μέθοδοι σύνδεσης για να αντιγράψετε το τηλέφωνό σας στον υπολογιστή. Είτε βρίσκεστε στο γραφείο είτε στο σπίτι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό PIN ή τον κωδικό QR για να συνδεθείτε.

BHMATA


1. Συνδέστε όλες τις συσκευές στο ίδιο δίκτυο WiFi. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το LetsView στις συσκευές σας. 

2. Εκκινήστε την εφαρμογή και στις δύο συσκευές  στο pc και στο τηλέφωνό σας. Μόλις συνδεθείτε στο ίδιο δίκτυο, εμφανίζεται αυτόματα το όνομα του υπολογιστή σας. 

3. Σε περίπτωση που δεν εμφανίζεται, κάντε κλικ στο κουμπί επανανίχνευση και αναζητήστε τη συσκευή στην οποία θέλετε να αντικατοπτρίσετε. 

(κλικ για μεγένθυση)

4. Κάντε κλικ στο κουμπί έναρξη τώρα  για να ξεκινήσει η μετάδοση.

Εάν οι συσκευές σας δεν μπορούν να εντοπιστούν, πατήστε τα εικονίδια στην επάνω δεξιά γωνία του τηλεφώνου σας για να κάνετε μια σύνδεση μέσω κωδικού PIN ή κώδικα QR.

Στην δωρεάν του έκδοση μπορείτε να κάνετε  απρόσκοπτα mirroring από και πρός οποιαδήποτε συσκευή Androi ιΟς ή Pc σε ανάλυση 1080p, να καταγράψετε το περιεχόμενο της οθόνης σας σε βίντεο ή εικόνες και να τα σώσετε στον υπολογιστή σας. Στην εμπορική του έκδοση προστίθενται περισσότερες δυνατότητες. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή LetsView

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .