//Add More external stylesheets MidiEditor : Δημιουργήστε μουσικές συνθέσεις από συσκευή Midi, ψηφιακό πιάνο ή συνθεσάιζερ



Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

MidiEditor : Δημιουργήστε μουσικές συνθέσεις από συσκευή Midi, ψηφιακό πιάνο ή συνθεσάιζερ

read

Τα δωρεάν μουσικά προγράμματα και ιδιαίτερα τα προγράμματα επεξεργασίας μουσικής και εισαγωγής μουσικών δεδομένων MIDI είναι κάτι που δεν βρίσκουμε τόσο εύκολα, αφού για αυτού του είδους τα προγράμματα θα πρέπει συνήθως να βάλουμε γερά το χέρι στην τσέπη. 

Ωστόσο το MidiEditor είναι ένα εντελώς δωρεάν λογισμικό με το οποίο μπορείτε να καταγράψετε και να αναπαράγεται δεδομένα MIDI, είναι σε θέση να ανοίξει τα υπάρχοντα αρχεία Midi και να τροποποιήσει το περιεχόμενό τους.

Ακόμη μπορείτε να δημιουργήσετε νέα αρχεία και να προσθέσετε τη δική σας σύνθεση, είτε από καταγραφή των δεδομένων Midi από μια συνδεδεμένη συσκευή Midi (ψηφιακό πιάνο ή πληκτρολόγιο) ή ακόμη και χειροκίνητα. 

 Τα καταγεγραμμένα δεδομένα μπορούν να ποσοτικοποιηθούν εύκολα και επεξεργαστούν μετά τη χρήση. Μπορεί να καταγράφει και αναπαράγει αρχεία Midi, και να συνδεθεί σε οποιαδήποτε θύρα Midi (π.χ., ένα ψηφιακό πιάνο ή συνθεσάιζερ). 

Το λογισμικό αναπτύχθηκε από τον Markus Schwenk και είναι εξ 'ολοκλήρου γραμμένο σε C ++ (Qt) διαθέσιμο για Linux και Windows, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον προγραμματιστή σε περίπτωση που έχετε οποιεσδήποτε ιδέες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στη βελτίωση της επεξεργασίας ή σε περίπτωση που εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα που θέλετε να διορθωθεί.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή MidiEditor


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!