//Add More external stylesheets PCI - Z : Ανίχνευση άγνωστου υλικού στον υπολογιστή σας



Σάββατο 29 Απριλίου 2023

PCI - Z : Ανίχνευση άγνωστου υλικού στον υπολογιστή σας

read

Το PCI - Z είναι μία εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για την ανίχνευση άγνωστων υλικών στον υπολογιστή σας.

Θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τον προμηθευτή, τη συσκευή καθώς και για να δείτε λεπτομέρειες σχετικά με την άγνωστη συσκευή, ακόμη και αν δεν έχετε εγκαταστήσει τα προγράμματα οδήγησης.

Χρησιμοποιεί το Repository ID PCI, μια δημόσια αποθήκη που περιλαμβάνει όλες τις διαθέσιμες ταυτότητες που χρησιμοποιούνται για συσκευές PCI όπως το ID, τις συσκευές, τα υποσυστήματα και τις κατηγορίες συσκευών.

Χρησιμοποιείται επίσης ως πρόσθετο σε διάφορα άλλα προγράμματα για να εμφανίσετε μία πλήρη αναγνώσιμη ένδειξη αντί για κάποιους κωδικούς αριθμούς. Δεν υπάρχει καμία εγκατάσταση ή ρύθμιση.

Απλά τρέξτε το αρχείο και να περιμένετε λίγο μέχρι να δείτε την εμφάνιση της αναφοράς. Στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ στη γραμμή του υλικού που σας αντιγράψετε όλα τα δεδομένα ή μόνο ένα τμήμα ή να εξάγετε ολόκληρη τη λίστα.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :
Windows Κατεβάστε την εφαρμογή PCI - Z


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .