//Add More external stylesheets Unchecky : Μπλοκάρετε τη εγκατάσταση ανεπιθύμητου λογισμικού



Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Unchecky : Μπλοκάρετε τη εγκατάσταση ανεπιθύμητου λογισμικού

read

Πιστεύω ότι όλοι σας έχετε βρεθεί κατά την διάρκεια μίας εγκατάστασης στην θέση να αντιληφθείτε ότι ότι ο εγκαταστάτης της εφαρμογής προσπαθεί να περάσει εκτός από το κυρίως πρόγραμμα και άλλες εφαρμογές που στις περισσότερες περιπτώσεις δεν έχουν καμία σχέση με αυτό.

Συνήθως αποτελούν διαφημιστικές εκδόσεις κάποιων άλλων προγραμμάτων, στις χειρότερες δε περιπτώσεις εφαρμογές που αλλάζουν με το έτσι θέλω για παράδειγμα τη μηχανή αναζήτησης σας και στις πιο έσχατες περιπτώσεις ακόμη και εν δυνάμει κακόβουλες εφαρμογές. Βέβαια, η τελευταία περίπτωση είναι κάτι που δεν συναντάμε εύκολα δεν παύει όμως να είναι υπαρκτή.

Πριν προχωρήσουμε στην περιγραφή του προγράμματος θα ήθελα να σας επιστήσω την προσοχή της επίβλεψης κατά την διάρκεια της εγκατάστασης ενός προγράμματος έτσι ώστε κάθε κλίκ που θα κάνετε να βλέπετε τον πίνακα της εγκατάστασης για να προχωρήσετε ώστε να είναι σε γνώση σας τι περνάτε και να μην πατάτε μηχανικά επόμενο επόμενο κ.λ.π.

Η σημερινή εφαρμογή θα μας φανεί πολύ χρήσιμη και όταν διαπιστώσει την ύπαρξη τέτοιων προγραμμάτων θα μας ενημερώσει αυτόματα.

Ακόμη στις περισσότερες περιπτώσεις θα αποεπιλέξει αυτόματα τα από προεπιλογή τσεκαρισμένα κουτάκια που οδηγούν στην εγκατάσταση μαζί με το κυρίως πρόγραμμα και των ανεπιθύμητων εφαρμογών.

Κλικάρετε την εφαρμογή και αυτή θα τρέξει σαν service (υπηρεσία) στον υπολογιστή σας, αν τώρα θέλετε να ανακαλέσετε την χρήση της κλικάρετε ξανά την εφαρμογή για να σταματήσει.

Θεωρώ, ότι πρόκειται για μία εφαρμογή που δεν πρέπει να λείπει από κανένα υπολογιστή.


ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .