//Add More external stylesheets Wireless Network Watcher : Βρείτε τους ανεπιθύμητους επισκέπτες στο ασύρματο δίκτυό σας



Πέμπτη 13 Απριλίου 2023

Wireless Network Watcher : Βρείτε τους ανεπιθύμητους επισκέπτες στο ασύρματο δίκτυό σας

read

To Wireless Network Watcher είναι ένα μικρό βοηθητικό πρόγραμμα που θα σαρώσει το ασύρματο δίκτυό σας και θα εμφανίσει μία λίστα όλων των υπολογιστών και των συσκευών που είναι συνδεδεμένοι σε αυτό.

Για κάθε υπολογιστή ή συσκευή που έχει συνδεθεί, υπάρχουν οι ακόλουθες πληροφορίες: διεύθυνση IP, διεύθυνση MAC, το όνομα της εταιρείας που κατασκεύασε την κάρτα δικτύου, και προαιρετικά το όνομα του υπολογιστή.

Μπορείτε να εξάγετε τη λίστα των συνδεδεμένων συσκευών σε html / xml / CSV / αρχεία κειμένου, ή να αντιγράψετε τη λίστα στο πρόχειρο και στη συνέχεια να την επικολλήσετε στο Excel ή σε άλλη εφαρμογή λογιστικών φύλλων.

Τώρα όπως θα δείτε κάθε φορά που συνδέεται κάποια συσκευή με το ασύρματο δίκτυο σας η συσκευή αυτή εμφανίζεται στο μενού του προγράμματος και παράλληλα ακούγεται κάποιος ήχος έτσι ώστε να δώσετε προσοχή για διαπιστώσετε εάν η συσκευή αυτή ανήκει σε εσάς ή πρόκειται για κάποιο απρόσκλητο επισκέπτη.

Καλό θα είναι να αλλάξετε τον προκαθορισμένο ήχο με κάποιο της δικής σας επιλογής αφού απ΄ότι διαπιστώσαμε δεν είναι και ο ιδανικός, και πιθανώς ακόμη και να μην τον προσέξετε. Αυτό μπορεί να γίνει από την επιλογή Options-Advanced Options. Αν δεν έχετε έτοιμους ήχους κάντε κλικ εδώ , ακούστε και κατεβάστε τους ήχους που σας αρέσουν πιο πολύ. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows 
Κατεβάστε   την εφαρμογή Wireless Network Watcher


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .