//Add More external stylesheets StoryArt - Insta story maker : Δημιουργήστε εκπληκτικές ιστορίες στο Instagram



Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023

StoryArt - Insta story maker : Δημιουργήστε εκπληκτικές ιστορίες στο Instagram

read

Χρησιμοποιήστε το StoryArt για να ξεδιπλώσετε τις ιστορίες σας και να κάνετε την δική σας ιστορία ένα πραγματικό έργο τέχνης. 

Το Story Lab είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας ιστοριών στο instagram για φωτογραφίες και βίντεο, ένα πραγματικό εργαστήριο σχεδίασης ιστοριών που προσφέρει 1300+ πρότυπα ιστοριών 1000+ πρότυπα αναρτήσεων, 170+ κινούμενες ιστορίες και 400+ εικονίδια εξωφύλλων που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε όμορφες διατάξεις και ιστορίες κολλάζ.

Χρησιμοποιώντας το StoryLab, είναι εξαιρετικά εύκολο να σχεδιάσετε εκπληκτικές ιστορίες Instagram (συμπεριλαμβανομένης της κινούμενης ιστορίας), ακόμη και εικονίδια εξωφύλλου και λογότυπα επισήμανσης για το Instagram και το Snapchat. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε μια ιστορία ή ένα πρότυπο ροής ή απλώς να επιλέξετε έναν κενό καμβά και επιλέξτε τη φωτογραφία ή το βίντεο και να τα επεξεργαστείτε.

Περιλαμβάνει προκαθορισμένες κινούμενες ιστορίες και πρότυπα αναρτήσεων, όπως minimal και φιλμ, που προσελκύουν τους θαυμαστές σας με μια ματιά. Χρησιμοποιήστε κινούμενα σχέδια με διαφημιστικό κείμενο για να σχεδιάσετε το δικό σας κινούμενο πρότυπο. 


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .