//Add More external stylesheets In My Diary : Εύχρηστη, δωρεάν, προσωπική εφαρμογή ημερολογίου



Κυριακή 11 Ιουνίου 2023

In My Diary : Εύχρηστη, δωρεάν, προσωπική εφαρμογή ημερολογίου

read

Το ημερολόγιό μου είναι μια εύκολη στη χρήση δωρεάν, προσωπική εφαρμογή ημερολογίου για να σας βοηθήσει να οργανώσετε όλες τις επερχόμενες εργασίες και εκδηλώσεις σας, να αποθηκεύσετε τους κωδικούς σας, να παρακολουθείτε τις σημειώσεις, να διατηρείτε οικονομικούς λογαριασμούς και να διαχειριστείτε τις επαφές σας. 

Το ημερολόγιο υποστηρίζει εφάπαξ και επαναλαμβανόμενα συμβάντα με προσαρμόσιμα χρώματα, συνδεδεμένες σημειώσεις και επιλογές έγκαιρης ειδοποίησης. Μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε την εφαρμογή ώστε να σας στέλνει υπενθυμίσεις email, χρησιμοποιώντας τον δικό σας διακομιστή αλληλογραφίας ή την παρεχόμενη υπηρεσία SMTP.

Εκτός από τις καταχωρήσεις ημερολογίου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Ημερολόγιό μου για να κρατήσετε ένα καθημερινό ημερολόγιο, να αποθηκεύσετε τους κωδικούς πρόσβασής σας καθώς και προσωπικές σημειώσεις.

Το πρόγραμμα ενσωματώνει επίσης μια βάση δεδομένων επαφών με προαιρετικές υπενθυμίσεις γενεθλίων και λειτουργίες εκτύπωσης ετικετών. Άλλες δυνατότητες περιλαμβάνουν υποστήριξη για εισαγωγή/εξαγωγή (iCal, vCard), αναζήτηση λέξεων-κλειδιών, ενσωματωμένη δημιουργία κωδικών πρόσβασης, επιλογές επετείου και ειδικών εκδηλώσεων και πολλά άλλα. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή In My Diary


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .