//Add More external stylesheets Clementine : Οργανώστε και ακούστε τη μουσική σας


Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Clementine : Οργανώστε και ακούστε τη μουσική σας

read

Το Clementine είναι ένας σύγχρονος Player και οργανωτής ταξινόμησης μουσικών αρχείων με έμφαση στην ταχύτητα και την ευκολία χρήσης, μπορείτε να αναζητήσετε και να παίξετε μουσικά αρχεία από την μουσική σας αρχειοθήκη να ακούσετε ραδιόφωνο μέσω διαδικτύου να δημιουργήσετε έξυπνες και δυναμικές playlists να δείτε τους στίχους των τραγουδιών που ακούτε και τις φωτογραφίες των καλλιτεχνών, να μετατρέψετε μουσική σε MP3, Ogg Vorbis, Ogg Speex, FLAC ή AAC αρχεία και ένα πλήθος ακόμη λειτουργιών.

Πρόκειται για το καλύτερο ίσως πρόγραμμα στο είδος του, αφού έχει τη δυνατότητα εκτός από τη δυνατότητα προσθήκης μουσικής από τον τοπικό μας δίσκο, και τη δυνατότητα σύνδεσης με τους καλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς, αλλά και τη δυνατότητα προσθήκης οποιασδήποτε audio streeming url. Επίσης μπορείτε να συνδεθείτε και να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική στους πιο διαδεδομένους Cloud storage όπως είναι το Google Drive, το DropBox, το Amazon Cloud Drive και άλλα.

Για να προσθέσετε την αγαπημένη σας μουσική από τον σκληρό σας δίσκο, από το μενού της εφαρμογής επιλέξτε Tools και κάντε κλικ στην επιλογή Preference, από εκεί και μετά επιλέξτε τον φάκελο με τη μουσική σας και πατήστε Ο.Κ.Περιμένετε λίγο μέχρι να ολοκληρωθεί η εισαγωγή των τραγουδιών και μετά επιλέξτε να ακούσετε το αγαπημένο σας Άλμπουμ. Για κάθε άλμπουμ παρέχεται και η φωτογραφία του, μάλιστα αν δεν σας ικανοποιεί ή αν δεν ανταποκρίνεται ποιοτικά στα γούστα σας, μπορείτε μέσω της επιλογής Cover Manager ( επιλέξτε Tools- Cover Manager) να την αλλάξετε.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .