16 Αυγούστου 2017

Φτιάξτε εύκολα λογότυπα με το Cool Text

Το Cool Text είναι μια δωρεάν online γεννήτρια γραφικών για ιστοσελίδες ή blogs αλλά και για οποιαδήποτε άλλη χρήση, για να φτιάξετε ένα εντυπωσιακό λογότυπο ή Button χωρίς να χρειάζεται να ψάξετε με ποιό πρόγραμμα και πώς ακριβώς θα το δημιουργήσετε. Ας υποθέσουμε ότι θέλουμε να φτιάξουμε ένα εντυπωσιακό λογότυπο. Αφού μεταφερθούμε στην ιστοσελίδα της εφαρμογής θα δούμε δεκάδες δεκάδες πρότυπα, επιλέγουμε το είδους του γραφικού που θέλουμε να φτιάξουμε (περνώντας το ποντίκι μας πάνω από τις δεκάδες πρότυπα που εμφανίζονται). 

Στη συνέχεια περνάμε στην δεύτερη φάση όπου στην θέση Design Your Logo γράφουμε το κείμενο που μας ενδιαφέρει, ρυθμίζοντας παράλληλα το χρώμα το μέγεθος και οποιαδήποτε άλλη παράμετρο δίνει η εφαρμογή και που πιστεύετε ότι θα πρέπει να αλλάξετε σύμφωνα με τα γούστα σας. Αφού τελειώσετε πατήσετε το μπουτόν της εφαρμογής Reader Logo, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το λογότυπό σας είναι έτοιμο.

Μπορείτε πλέον να το κατεβάσετε, αν θέλετε να το επεξεργασθείτε να πάρετε τον κώδικα HTML (πατώντας το Get HTML Code) και να το ενσωματώσετε στην ιστοσελίδα σας ή να το στείλετε με e-mail στους φίλους σας.Επίσης στην ίδια ιστοσελίδα θα βρείτε και κάτι άλλο πολύ ενδιαφέρον, δεκάδες καλλιτεχνικές γραμματοσειρές με δυνατότητα να τις κατεβάσετε και να τις εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Στην ίδια ακριβώς λογική κινείται και εφαρμογή της δημιουργίας Βuttons γι αυτό και παραλείπω να τη επεξηγήσω.Αν επιλέξτετε να κάνετε registration θα έχετε ανά πάσα στιγμή αποθηκευμένα τα λογότυπα που έχετε δημιουργήσει με τον λογαρισμό σας.


Author's Website:

Φτιάξτε εύκολα λογότυπα με το Cool Text
4/ 5 stars - "Φτιάξτε εύκολα λογότυπα με το Cool Text" Το Cool Text είναι μια δωρεάν online γεννήτρια γραφικών για ιστοσελίδες ή blogs αλλά και για οποιαδήποτε άλλη χρήση, για να φτιάξετε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>