MKV : Μετατρέψτε και δείτε τα αγαπημένα σας DVD σε όλες σας τις συσκευές



Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

MKV : Μετατρέψτε και δείτε τα αγαπημένα σας DVD σε όλες σας τις συσκευές

read

Το MakeMKV είναι μία δωρεάν λύση λύση για να μετατρέψετε βίντεο που έχετε στην κατοχή σας σε ελεύθερη μορφή για να μπορεί να παίξει παντού. Βασικά είναι ένας επανακωδικωποιητής, που μετατρέπει τα βίντεο σε μια σειρά από αρχεία MKV, διατηρώντας όμως αναλλοίωτες τις βασικές πληροφορίες του βίντεο.

Μπορεί να αποθηκεύσει πολλαπλά video / audio tracks και όλες τις μετα-πληροφορίες έτσι ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε Blu-ray και DVD δίσκους με τον αγαπημένο σας player στο λειτουργικό σας σύστημα ή στην αγαπημένη σας συσκευή. 

Διαβάζει δίσκους DVD και Blu-ray δίσκους,  και διατηρεί όλα τα βίντεο και τα ηχητικά κομμάτια, συμπεριλαμβανομένων των ιδιοτήτων HD, audio, διατηρεί τα chapters, και όλες τις μετα-πληροφορίες (ομιλούμενης γλώσσας, ήχου τύπου). 

Βάλτε το DVD στον υπολογιστή σας και περιμένετε λίγο ώστε να το διαβάσει, πατήστε επάνω στο εικονίδιο του δίσκου για να καθορίστε που θέλετε να αποθηκευτούν τα αρχεία σας και πατήστε μετατροπή.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Mac OS X
 
 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .