//Add More external stylesheets Free Virtual Keyboard : Δωρεάν, εικονικό πληκτρολόγιο οθόνης για τα windows



Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Free Virtual Keyboard : Δωρεάν, εικονικό πληκτρολόγιο οθόνης για τα windows

read

Πρόκειται για ένα δωρεάν, ελαφρύ, πολύγλωσσο εικονικό πληκτρολόγιο οθόνης. Εάν αφιερώνετε πολύ χρόνο απαντώντας σε e-mail ή γράφετε σημειώσεις στον φορητό υπολογιστή σας και βρίσκετε το φυσικό σας πληκτρολόγιο άβολο ή πολύ μικρό, ένα πληκτρολόγιο λογισμικού οθόνης μπορεί να είναι απλώς η βελτίωση που ψάχνατε. 

Το πληκτρολόγιο έχει πλήκτρα αρκετά μεγάλα ώστε να πληκτρολογούνται εύκολα με τα δάχτυλα. Λειτουργεί σε οποιονδήποτε υπολογιστή με Windows με οθόνη αφής (Surface Pro, Tablet PC και Panel PC). Επίσης, επιτρέπει σε άτομα με κινητικά προβλήματα να πληκτρολογούν δεδομένα χρησιμοποιώντας μια συσκευή κατάδειξης.

Μπορείτε να αλλάξτε το μέγεθος, το χρώμα και τη διαφάνεια του πληκτρολογίου στην οθόνη του υπολογιστή σας. Ακόμη, μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος, το χρώμα και τη διαφάνεια του πληκτρολογίου με ένα κλικ ανά πάσα στιγμή. Σε λειτουργία πλήρους οθόνης, αλλάζει αυτόματα το μέγεθος ώστε να ταιριάζει στο πλάτος της οθόνης.

Αυτό σημαίνει, ότι λειτουργεί τόσο σε οριζόντιο όσο και σε κατακόρυφο προσανατολισμό, κάτι που δεν κάνει το άλλο πληκτρολόγιο.

Διαθέτει ακόμη, λειτουργία αυτόματης επανάληψης (οποιοδήποτε πλήκτρο που κρατάτε πατημένο για να επαναλαμβάνεται συνεχώς ο ίδιος χαρακτήρας) είναι αυτόματη.

Όλα τα σχετικά πλήκτρα θα επαναλαμβάνονται αυτόματα όταν πατηθούν συνεχώς. Μπορείτε να το τρέξετε και από το USB στικάκι σας αν επιλέξετε να κατεβάσετε την φορητή έκδοση της εφαρμογής.

Τώρα, αν σας ενδιαφέρει κάτι ποιο επαγγελματικό, μπορείτε να δοκιμάσετε το Hot Virtual Keyboard την επί πληρωμή έκδοση του προϊόντος που διαθέτει μια σειρά από προηγμένες λειτουργίες για πληκτρολόγηση πιο γρήγορα, ευκολότερα και πιο ακριβή και σας δίνει την δυνατότητα να αξιοποιήστε πλήρως την οθόνη αφής σας.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .