//Add More external stylesheets

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023

Nemp : Λειτουργικός, απολύτως δωρεάν, MP3 Player

read

Αν είσαι λάτρης της μουσικής και έχεις μια τεράστια συλλογή από τραγούδια, τότε το Nemp είναι ο ιδανικός μουσικός player για εσένα! Σου επιτρέπει να οργανώσεις και να διαχειριστείς με ευκολία τη μουσική σου συλλογή.

Προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία ακρόασης, με έναν φιλικό προς τον χρήστη interface για να βρεις εύκολα τα αγαπημένα σου τραγούδια, να δημιουργήσεις playlists και να ανακαλύψεις τη μουσική σου.

Επιπλέον, υποστηρίζει μια ευρεία γκάμα αρχείων μουσικής, συμπεριλαμβανομένων των MP3, FLAC, AAC και πολλών άλλων φορμά. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να ακούς τη μουσική σου σε υψηλή ποιότητα ήχου, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Mπορείς ακόμη να περιηγηθείς και να αναζητήσεις την αγαπημένη σου μουσική με όνομα καλλιτέχνη, ή ανά άλμπουμ. Τα μεταδεδομένα διαβάζονται από ID3v1-Ετικέτες, ID3v2, Ogg-Vorbis, Flac Metablocks και Apev2-Tags και μπορούν να τροποποιηθούν. Στα αρχεία wma τα μεταδεδομένα διαβάζονται, αλλά δεν μπορούν να τροποποιηθούν. Για CD-Audio χρησιμοποιείται το CD-Text και (προαιρετικά) το freedb. 

Eίναι διαθέσιμο για τα Windows και μπορείς να το κατεβάσεις εντελώς δωρεάν από την επίσημη ιστοσελίδα του. Αν θέλεις από την σελίδα του δημιουργού, μπορείς να κατεβάσεις τη φορητή του έκδοση για μην το εγκαταστήσεις στον υπολογιστή σου
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Nemp


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .