//Add More external stylesheets B1 Free Archiver: Δημοφιλής εφαρμογή συμπίεσης-αποσυμπίεσης αρχείων


Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

B1 Free Archiver: Δημοφιλής εφαρμογή συμπίεσης-αποσυμπίεσης αρχείων

read

Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα συμπίεσης αρχείων που υπάρχουν σήμερα. Αν και υπάρχουν πολλοί άλλοι συμπιεστές αρχείων, ο B1 Free Archiver ξεχωρίζει για την ευκολία χρήσης του, την ταχύτητα και την αξιοπιστία του.

Ο B1 Free Archiver υποστηρίζει τα πιο δημοφιλή φορμά αρχείων, όπως τα b1, zip, jar, xpi, rar, 7z, arj, bz2, cab, deb, gzip, tgz, iso, lzh, lha, lzma, rpm, tar, xar, z, dmg και άλλα. Μπορεί επίσης να χειριστεί διαιρεμένα και προστατευμένα με κωδικό πρόσβασης αρχεία και να λειτουργήσει άψογα ως διαχειριστής αρχείων.

Η χρήση του είναι εξαιρετικά απλή, χωρίς την ανάγκη για εκτενείς οδηγούς ή εγχειρίδια. Απλά εγκαταστήστε το και απολαύστε τις λειτουργίες του. Επιπλέον, λειτουργεί με ασύλληπτη ταχύτητα, ακόμα και με μεγάλα αρχεία και πολλά αρχεία.

Η ασφάλεια και η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι υψίστης σημασίας για την ομάδα του B1 Archiver. Εφαρμόζουν τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας και ενδιαφέρονται για την ιδιωτικότητά σας καθώς δεν συλλέγει κανένα είδος προσωπικών πληροφοριών.



Εκτός από τη συμπίεση και αποσυμπίεση αρχείων, το B1 Free Archiver προσφέρει επίσης μια σειρά από άλλες χρήσιμες λειτουργίες. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε αρχεία SFX, που είναι αρχεία συμπίεσης που αποσυμπιέζονται αυτόματα όταν τα εκτελέσετε. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε κωδικό πρόσβασης στα αρχεία σας για να τα προστατεύσετε από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Είναι δωρεάν- ανοιχτού κώδικα, που σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και να το τροποποιήσετε ελεύθερα. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για εκείνους που χρειάζονται ένα πρόγραμμα συμπίεσης αρχείων που να ταιριάζει στις ανάγκες τους, αλλά δεν μπορούν να βρουν ένα πρόγραμμα που να τους καλύπτει πλήρως.

Ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα του είναι η ευχρηστία του. Με μενού φιλικό προς τον χρήστη διαθέτει γρήγορη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του. Με λίγα κλικ, μπορείτε να δημιουργήσετε νέα συμπιεσμένα αρχεία ή να αποσυμπιέσετε τα υπάρχοντα, χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες.


Συνοψίζοντας,  είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη διαχείριση αρχείων στις συσκευές Android. Με τις πολλές λειτουργίες του, τη φιλική διεπαφή και τη δωρεάν χρήση του, αποτελεί ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε χρήστη που χρειάζεται να διαχειριστεί συμπιεσμένα αρχεία στον υπολογιστή ή το κινητό.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows,Android,Mac,linux
Κατεβάστε την εφαρμογή B1 Free Archiver


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .