//Add More external stylesheets BitMeter OS : Μετρητής εύρους ζώνης



Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

BitMeter OS : Μετρητής εύρους ζώνης

read

Το BitMeter OS είναι μια δωρεάν, ανοιχτού κώδικα, οθόνη εύρους ζώνης που λειτουργεί σε Windows, Linux και Mac OSX. Το BitMeter OS παρακολουθεί πόσο χρησιμοποιείτε τη σύνδεση στο διαδίκτυο / δίκτυο και σας επιτρέπει να βλέπετε αυτές τις πληροφορίες είτε μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ιστού είτε χρησιμοποιώντας τα εργαλεία της γραμμής εντολών.

Η διαδικτυακή διασύνδεση εμφανίζει διάφορες γραφικές παραστάσεις και διαγράμματα που δείχνουν πώς έχει χρησιμοποιηθεί η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο-δίκτυο σε βάθος χρόνου. Το παράθυρο "παρακολούθηση" εμφανίζει ένα γράφημα που ενημερώνεται κάθε δευτερόλεπτο και σας δείχνει τι συμβαίνει με τη σύνδεσή σας αυτή τη στιγμή.

Το παράθυρο ερωτήματος παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του εύρους ζώνης σε οποιαδήποτε ημερομηνία / ημερομηνίες που καθορίζετε και σας επιτρέπει να εξάγετε τα αποτελέσματα σε ένα υπολογιστικό φύλλο. Εν κατακλείδι πρόκειται για μία πολύ απλή και απολύτως χρηστική εφαρμογή.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή BitMeter OS


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .