//Add More external stylesheets Comodo Mobile Security: Κρατήστε τη συσκευή σας προστατευμένη από ιούς



Σάββατο 6 Απριλίου 2024

Comodo Mobile Security: Κρατήστε τη συσκευή σας προστατευμένη από ιούς

read

Το Comodo Security Antivirus είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές ασφαλείας για το κινητό σας τηλέφωνο. Με εκατομμύρια λήψεις από το Google Play Store, έχει αποδειχθεί ότι προσφέρει αξιόπιστη προστασία ενάντια σε ιούς, κακόβουλο λογισμικό και άλλες απειλές για την ασφάλεια των δεδομένων σας.

Κρατήστε τη συσκευή σας προστατευμένη από ιούς και ανασφαλείς εφαρμογές με προστασία σε πραγματικό χρόνο. Σαρώστε τις εγκατεστημένες εφαρμογές και τοπικά αρχεία APK σε πραγματικό χρόνο και παρακολουθείστε κάθε διαδικασία εγκατάστασης. 

Η εφαρμογή περιλαμβάνει επιμέρους ευκολίες  όπως σάρωση στο σύννεφο για προστασίας από ιούς, SD Card σάρωση που σας δίνει τη δυνατότητα να σαρώσετε τις εξωτερικές κάρτες SD για να ανιχνεύσετε και να διαγράψετε απειλές,  πρόγραμμα σάρωσης που σαρώνει το κινητό σας σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Διαθέτει, ασφαλή Wi-Fi - Wi-Fi hotspot κρυπτογράφηση και την τυπική επαλήθευση της ασφάλειας πριν από την σύνδεση. Τέλος περιλαμβάνει ακόμη και δυνατότητες Anti Theft για να μπορείτε να βρείτε το κινητό σας αν χαθεί ή κλαπεί. 

Σε γενικές γραμμές πρόκειται για ένα αξιόλογο λογισμικό ασφαλείας για κινητές συσκευές που θα σας ικανοποιήσει με την ευκολία την ακρίβεια και την αξιοπιστία του.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .