CurrPorts : Παρακολουθήστε όλες τις ανοιχτές θύρες στον υπολογιστή σας



Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

CurrPorts : Παρακολουθήστε όλες τις ανοιχτές θύρες στον υπολογιστή σας

read

Το CurrPorts είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε όλες τις ανοιχτές θύρες (ports) στον υπολογιστή σας, καθώς και τις σχετικές πληροφορίες για κάθε ανοιχτή θύρα. Αναπτύχθηκε από τον Nir Sofer και είναι δωρεάν για προσωπική χρήση.

Παρουσιάζει μια λεπτομερή λίστα με τις ενεργές συνδέσεις του υπολογιστή σας, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών για την προέλευση και τον προορισμό των συνδέσεων, το πρωτόκολλο που χρησιμοποιείται, την κατάσταση της σύνδεσης και πολλά άλλα. Αυτό είναι χρήσιμο για την παρακολούθηση των δικτυακών δραστηριοτήτων και την ανίχνευση ενδεχόμενων απειλών ασφαλείας.

Για κάθε θύρα που εμφανίζεται στη λίστα εμφανίζονται πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία (process) που άνοιξε η θύρα εμφανίζεται επίσης, συμπεριλαμβανομένου του όνομα της διαδικασίας, η πλήρης πορεία της διαδικασίας, πληροφορίες για την έκδοση της (το όνομα του προϊόντος, περιγραφή αρχείου,κ.λ.π), η χρονική στιγμή που δημιουργήθηκε, η μέθοδος, και ο χρήστης που το δημιούργησε.

Επιπλέον, σας επιτρέπει να κλείσετε τις ανεπιθύμητες συνδέσεις TCP, να τερματίσετε τη διαδικασία που άνοιξε τις θύρες, καθώς και τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε τις TCP / UDP πληροφορίες των θυρών σε αρχείο HTML, XML αρχείο, οριοθετημένο αρχείο κειμένου. Τέλος θα σας ενημερώσει με ροζ χρώμα τις ύποπτες TCP / UDP θύρες που ανήκουν σε άγνωστες εφαρμογές.

Συνοψίζοντας, το CurrPorts είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για την παρακολούθηση και διαχείριση των δικτυακών συνδέσεων στον υπολογιστή σας.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή CurrPorts

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .