//Add More external stylesheets YouDJ : Mιξάρετε τα αγαπημένα σας τραγούδια στον υπολογιστή και στο κινητό σας



Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

YouDJ : Mιξάρετε τα αγαπημένα σας τραγούδια στον υπολογιστή και στο κινητό σας

read

Το you.dj είναι ένας διαδικτυακός ιστότοπος για όσους αγαπούν τη μουσική και το DJing. Με μια ποικιλία λειτουργιών και εργαλείων που προσφέρει, καλύπτει τις ανάγκες τόσο των ερασιτεχνών όσο και των επαγγελματιών DJs.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του you.dj είναι το δωρεάν DJ Software που παρέχει. Το λογισμικό είναι διαθέσιμο για λήψη από τον ιστότοπο του you.dj και προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία DJing μέσω του προγράμματος περιήγησης του χρήστη.

Μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας μουσικές λίστες αναπαραγωγής, να προσθέσετε εφέ και να μεταβεί από το ένα τραγούδι στο άλλο με ομαλότητα και ευκολία. Επιπλέον, παρέχει διάφορα εργαλεία ελέγχου DJ όπως κουμπιά cue, loop και pitch control.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει στο DJ Software του you.dj είναι η δυνατότητα σύνδεσης με διάφορες πλατφόρμες streaming μουσικής όπως το SoundCloud και το YouTube. Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση σε έναν ατελείωτο κατάλογο τραγουδιών και remixes για να δημιουργήσει τις δικές του μουσικές μίξεις.

Επιπλέον, διαθέτει και μια εφαρμογή για κινητές συσκευές, ώστε ο χρήστης να μπορεί να διαχειρίζεται τις μουσικές του λίστες αναπαραγωγής και να δημιουργεί μουσικές μίξεις από οπουδήποτε βρίσκεται.

Η αποστολή σας είναι να παίζετε ταυτόχρονα δύο τραγούδια σε κάθε πικάπ και να χρησιμοποιήσετε το μίξερ για να τα αναμίξετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφέ βρόχους, hotcues, το backspin, και άλλα.

Για να το καταφέρετε εύκολα, οι κτύποι συγχρονίζονται αυτόματα, αλλά μπορείτε επίσης να αλλάξετε την ταχύτητα της μουσικής στο μίξερ. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις μουσικές και βίντεο που βρίσκονται στην κάτω πλευρά.

Το μενού στην αριστερή πλευρά σας επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση και να μεταβείτε στη μουσική βιβλιοθήκη. Επίσης, μπορείτε να εμφανίσετε εκπληκτικά βίντεο στο παρασκήνιο πιέζοντας αυτά τα κουμπιά στο μίξερ.

Συνοψίζοντας, το you.dj είναι μια εκπληκτική εφαρμογή για όσους αγαπούν τη μουσική και το DJing, που σας δίνει τη δυνατότητα με πολύ απλό και εύκολο τρόπο να ακούσετε και να μιξάρετε τραγούδια από το διαδίκτυο, την προσωπική σας συλλογή αλλά  και ήχο από βίντεο στο Youtube.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows,Mac,Andoid,iOs,Chromebook,linux
Κατεβάστε την εφαρμογή YouDJ


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .