//Add More external stylesheets NoRoot Firewall : Αποκλείστε τις εφαρμογές που δεν επιθυμείτε να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο



Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

NoRoot Firewall : Αποκλείστε τις εφαρμογές που δεν επιθυμείτε να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο

read
Αναρωτιέστε πώς μπορείτε να προστατεύσετε τη συσκευή σας από ανεπιθύμητη πρόσβαση στο διαδίκτυο; Η απάντηση είναι το NoRoot Firewall, μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να ελέγχετε την πρόσβαση στο διαδίκτυο για κάθε εφαρμογή στο κινητό σας τηλέφωνο.

Είναι μια δωρεάν εφαρμογή που είναι διαθέσιμη στο Google Play Store. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να επιλέξετε ποιες εφαρμογές έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο και ποιες όχι. Αυτό σας επιτρέπει να περιορίσετε την πρόσβαση των εφαρμογών που δεν χρειάζονται συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο, μειώνοντας έτσι την πιθανότητα εκτεθειμένοι σε κακόβουλο λογισμικό ή ανεπιθύμητες διαφημίσεις.

Μια άλλη χρήσιμη λειτουργία του είναι η δυνατότητα εμφάνισης των δεδομένων που μεταφέρονται από κάθε εφαρμογή. Μπορείτε να δείτε ποιες εφαρμογές στέλνουν δεδομένα στο διαδίκτυο και να αποφασίσετε αν θέλετε να τις επιτρέψετε ή όχι.

Προστατεύει τα προσωπικά σας στοιχεία στο διαδίκτυο και σάς ειδοποιεί όταν μια εφαρμογή προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι απλώς να πατήσετε το κουμπί Allow ή Deny. 

Σάς επιτρέπει να δημιουργείτε κανόνες φιλτραρίσματος με βάση τη διεύθυνση IP, το όνομα κεντρικού υπολογιστή ή το όνομα τομέα. Μπορείτε να επιτρέψετε ή να απορρίψετε μόνο συγκεκριμένες συνδέσεις μιας εφαρμογής. Eίναι η ιδανική λύση εάν θέλετε ένα αξιόπιστο τείχος προστασίας για το τηλέφωνό σας.

Επιπλέον, παρέχει επίσης προστασία από επιθέσεις στο δίκτυο. Μπορεί να εντοπίσει ανεπιθύμητη δραστηριότητα στο δίκτυο και να σας προειδοποιήσει για πιθανές απειλές.  Τέλος,  είναι εύκολο στη χρήση και  διαθέτει μια ευρεία γκάμα λειτουργιών για να προστατεύσετε τη συσκευή σας από ανεπιθύμητη πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Συνοψίζοντας, με τη δυνατότητα ελέγχου της πρόσβασης των εφαρμογών και την προστασία από επιθέσεις στο δίκτυο,  το  NoRoot Firewall προσφέρει ασφάλεια και ευκολία χρήσης σε ένα πακέτο.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .