OnionFruit Connect 2023: Δωρεάν εργαλείο ανώνυμης περιήγησης στο διαδίκτυο μέσω δικτύου Tor



Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

OnionFruit Connect 2023: Δωρεάν εργαλείο ανώνυμης περιήγησης στο διαδίκτυο μέσω δικτύου Tor

read

Καλωσορίσατε στον κόσμο του OnionFruit, ενός πρωτοποριακού εργαλείου που επιτρέπει στους χρήστες να περιηγούνται στο διαδίκτυο με μεγαλύτερη ασφάλεια και ανωνυμία. Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να εξερευνήσετε τον ψηφιακό κόσμο, προστατευμένοι από την παρακολούθηση.

Με το OnionFruit, οι χρήστες μπορούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους ενώ περιηγούνται στο διαδίκτυο, επειδή το λογισμικό αυτό ανακατεύει την κυκλοφορία του διαδικτύου τους μέσω διάφορων διακομιστών που σας συνδέοντάς σας με το δίκτυο Tor σε όλο τον κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι οι πληροφορίες που αποστέλλονται και λαμβάνονται δεν μπορούν να παρακολουθηθούν ή να ανακτηθούν εύκολα.

Το Tor είναι είναι μία ομάδα υπολογιστών δομημένη κατά τέτοιο τρόπο ώστε να δίνει στους χρήστες του τη δυνατότητα ανωνυμίας στο Διαδίκτυο και δρομολογεί τη διαδικτυακή κίνηση μέσω ενός παγκόσμιου εθελοντικού δικτύου διακομιστών με σκοπό να αποκρύψει την τοποθεσία ενός χρήστη ή τη χρήση της κίνησης από οποιονδήποτε διεξάγει διαδικτυακή παρακολούθηση ή ανάλυση της διαδικτυακής κίνησης.

Η χρήση Tor κάνει δύσκολη την ανίχνευση διαδικτυακής δραστηριότητας του χρήστη συμπεριλαμβανομένων τις σελίδες που επισκέπτεσθε, διαδικτυακές αναρτήσεις, προγράμματα άμεσων μηνυμάτων και άλλων μέσων διαδικτυακής επικοινωνίας. Δεν χρειάζεται κάποιος διαφορετικός Browsers, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε. 


Eίναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την πρόσβαση σε ιστοσελίδες που είναι αποκλεισμένες ή λογοκριμένες στη χώρα σας. Με τη χρήση του, μπορείτε να παρακάμψετε τους περιορισμούς και να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο που επιθυμείτε. Εκτός από την ασφάλεια και την ανωνυμία, το OnionFruit διαθέτει επίσης αυξημένη ταχύτητα σύνδεσης. Το λογισμικό χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο που επιλέγει την ταχύτερη διαδρομή για την κυκλοφορία του διαδικτύου σας, εξασφαλίζοντας έτσι την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης.

Από προεπιλογή η εφαρμογή είναι απενεργοποιημένη, επομένως, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να την ενεργοποιήσετε και να επιλέξετε, αν επιθυμείτε, τη χώρα απ΄όπου θα φαίνεται η Ip σας.

Ωστόσο αυτό το βήμα μπορείτε να το παραλείψετε και να αφήσετε στο πρόγραμμα να επιλέξει την κατάλληλη τοποθεσία για εσάς. Από εκεί και μετά θα δείτε να ανοίγει μία σελίδα στο Browser σας που σας ενημερώνει ότι η σύνδεση ήταν επιτυχής. Πλέον, μπορείτε να περιηγηθείτε απολύτως ανώνυμα, με διαφορετική Ip από την πραγματική σας.

Συνοψίζοντας, το OnionFruit είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την προστασία της προσωπικής σας ασφάλειας στο διαδίκτυο.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή OnionFruit Connect

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .