//Add More external stylesheets Airmore : Ασύρματη μεταφορά αρχείων από το κινητό σας στον υπολογιστή και αντίστροφα



Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Airmore : Ασύρματη μεταφορά αρχείων από το κινητό σας στον υπολογιστή και αντίστροφα

read

Το Airmore είναι μία εξαιρετική ασύρματη εφαρμογή για συσκευές Android, και iphone για τη διαχείριση του τηλεφώνου σας από τον υπολογιστή, που σας παρέχει τη δυνατότητα να μεταφέρετε αρχεία ανάμεσα στον υπολογιστή και την κινητή συσκευή σας με ασφάλεια, καθώς απαιτείται η έγκρισή σας για την πρόσβαση στη συσκευή σας. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να μεταφέρετε τα μουσικά αρχεία που επιθυμείτε από την κινητή συσκευή στον υπολογιστή σας γρήγορα κι απλά. Είναι επίσης πολύ χρήσιμη για την οργάνωση μουσικών αρχείων που είναι αποθηκευμένα σε οποιαδήποτε κινητή συσκευή μέσω διαδικτύου. Ακόμη, μπορείτε να προσθέστε, να επεξεργαστείτε και να διαγράψτε εύκολα και γρήγορα τις επαφές σας. Πλέον δεν περιορίζεστε σε μικρές οθόνες και εικονικό πληκτρολόγιο. Με το AirMore, μπορείτε ακόμη, να στέλνετε, να προωθείτε, και να διαγράφετε μηνύματα με λίγα μόνο clicks. Μπορείτε ακόμη να δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο στον υπολογιστή σας αλλά και να να κάνετε Mirror το κινητό στον υπολογιστή σας.

Αν για κάποιο λόγο δυσκολεύσετε να συνδεθείτε, κάτι κλικ στις 3 κάθετες τελίτσες που βλέπετε πάνω δεξιά στο κινητό σας και κάντε κλικ στην επιλογή απόκτηση Ip,  και πληκτρολογήστε  την IP που θα σας υποδείξει  στην μπάρα διευθύνσεων του  browser στον υπολογιστή σας.


Author's Website:



Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .