//Add More external stylesheets phyphox : Συλλογή από έτοιμα πειράματα στο κινητό σου


Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

phyphox : Συλλογή από έτοιμα πειράματα στο κινητό σου

read

Η εφαρμογή phyphox είναι μία καταπληκτική εφαρμογή που δίνει πρόσβαση στους αισθητήρες του τηλεφώνου σου είτε απευθείας είτε μέσω έτοιμων πειραμάτων με τα οποία αναλύεις τα δεδομένα σου και σου δίνει τη δυνατότητα να εξάγεις τα πρωτογενή δεδομένα μαζί με τα αποτελέσματα ώστε να διεξάγεις εκτενέστερη ανάλυση. 

Μπορείς ακόμα και να καθορίσεις τα δικά σου πειράματα στο phyphox.org και να τα μοιραστείς με συνεργάτες, μαθητές και φίλους. 

Περιλαμβάνει μία μεγάλη συλλογή από έτοιμα πειράματα, εξαγωγή των δεδομένων σε μια πληθώρα γνωστών format, απομακρυσμένη πρόσβαση στο πείραμα μέσω φυλλομετρητή σε οποιοδήποτε υπολογιστή που είναι στο ίδιο δίκτυο με το τηλέφωνο.

Δεν απαιτείται καμία εγκατάσταση στον υπολογιστή και το μόνο που χρειάζεται είναι ένας σύγχρονος φυλλομετρητής. Τέλος περιλαμβάνει ακόμη και τη δυνατότητα δημιουργία των δικών σου πειραμάτων επιλέγοντας αισθητήρες, ορίζοντας τα βήματα της ανάλυσης και ορίζοντας όψεις σε ένα περιβάλλον με τη χρήση του web-editor (http://phyphox.org/editor). 

Η ανάλυση μπορεί να κυμαίνεται από την απλή πρόσθεση δύο μεταβλητών μέχρι τη χρήση προηγμένων μεθόδων όπως μετασχηματισμό Fourier και crosscorrelation.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!