//Add More external stylesheets WriteProtector USB : Απενεργοποιήστε την εγγραφή στις θύρες USB του υπολογιστή σας



Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

WriteProtector USB : Απενεργοποιήστε την εγγραφή στις θύρες USB του υπολογιστή σας

read

Είναι αλήθεια ότι οι φορητοί σκληροί δίσκοι και τα USB είναι πολύ βολικά για τη μεταφορά δεδομένων, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να είναι επικίνδυνα όσον αφορά την ασφάλεια των δεδομένων σας.

Εάν ανησυχείτε για την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων, το WriteProtector USB είναι η ιδανική λύση για εσάς. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο που σας επιτρέπει να προστατεύσετε τα δεδομένα σας από ανεπιθύμητη εγγραφή και διαγραφή.

Με  απλό τρόπο, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία προστασίας εγγραφής στο USB σας, εμποδίζοντας έτσι οποιαδήποτε αλλαγή στα δεδομένα σας. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και αν ένας άγνωστος προσπαθήσει να εγγράψει ή να τροποποιήσει τα δεδομένα σας, δεν θα μπορέσει να το κάνει. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι προσωπικές σας πληροφορίες, οι εργασιακές σας αρχεία και οποιοδήποτε άλλο ευαίσθητο δεδομένο παραμένει ασφαλές και προστατευμένο.

Ο τρόπος λειτουργίας τους είναι απλός. Αφού κατεβάσετε το αρχείο αποσυμπιέστε το, και ανοίξτε τον φάκελο. Τώρα για να κλειδώσετε τις θύρες USB, κάντε διπλό κλικ στο αρχείο USB Write Protection ON.cmd. και για να απενεργοποιήσετε αντίστοιχα την επιλογή κάντε κλικ στο  USB Write Protection OFF.cmd. Όπως καταλαβαίνεται  η εφαρμογή δεν απαιτεί εγκατάσταση και μπορείτε να  την τρέξετε και μέσα από κάποιο στικάκι.

Αν έχετε ήδη κάποιο στικάκι συνδεδεμένο στον υπολογιστή σας για να ισχύσουν οι αλλαγές θα πρέπει να το αποσυνδέσετε και το συνδέσετε ξανά. 

Συνοψίζοντας,  θεωρώ πώς είναι είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για όλους όσους θέλουν να προστατεύσουν τα δεδομένα τους.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή WriteProtector USB


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .