//Add More external stylesheets Active@ KillDisk: Διαγράψτε τα δεδομένα σας με ασφάλεια



Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

Active@ KillDisk: Διαγράψτε τα δεδομένα σας με ασφάλεια

read
Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε το Active@ KillDisk, μια πρωτοποριακή λύση για την ασφαλή διαγραφή των δεδομένων σας. Πρόκειται για ένα λογισμικό που προορίζεται για την αποτελεσματική και μόνιμη διαγραφή των δεδομένων σας από σκληρούς δίσκους, SSDs, φλασάκια και άλλες συσκευές αποθήκευσης. Χρησιμοποιείται ευρέως από  εταιρείες ανάκτησης δεδομένων,  και ιδιώτες που επιθυμούν να εξασφαλίσουν την πλήρη διαγραφή των προσωπικών τους πληροφοριών πριν από την ανακύκλωση ή την πώληση της συσκευής τους.

Διαθέτει διάφορες μέθοδους διαγραφής, συμπεριλαμβανομένης της μέθοδου DoD 5220.22-M, που χρησιμοποιείται από το Υπουργείο Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτό εξασφαλίζει ότι τα δεδομένα σας διαγράφονται με τρόπο που δεν μπορεί να ανακτηθεί από κανέναν. Επιπλέον, το λογισμικό υποστηρίζει  εκκίνηση από CD/DVD ή USB, επιτρέποντάς σας να  το χρησιμοποιήσετε ακόμα και όταν το λειτουργικό σύστημα σας δεν είναι προσβάσιμο.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Ασφάλεια δεδομένων: Το Active@ KillDisk εξαλείφει οποιοδήποτε κίνδυνο αποκατάστασης των δεδομένων σας από ανεπιθύμητους τρίτους.
  • Ευελιξία: Μπορείτε να  το χρησιμοποιήσετε σε διάφορες συσκευές αποθήκευσης δεδομένων, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των πληροφοριών σας, ανεξάρτητα από τον τύπο της συσκευής.
  • Ευκολία χρήσης: Το λογισμικό παρέχει μια ευανάγνωστη και φιλική διεπαφή που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να το χρησιμοποιήσει, ακόμα και χωρίς προηγούμενη εμπειρία.

Συμπερασματικά, πρόκειται για μία, αξιόπιστη, αποτελεσματική λύση για την ασφαλή διαγραφή των δεδομένων. για όσους επιθυμούν να προστατεύσουν την ιδιωτικότητά τους και να αποτρέψουν την ανεπιθύμητη πρόσβαση στα δεδομένα τους. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows,Mac
Κατεβάστε την εφαρμογή Active@ KillDisk


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!