//Add More external stylesheets SafeMode : Tρέξτε τον υπολογιστή σας σε ασφαλή λειτουργία



Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

SafeMode : Tρέξτε τον υπολογιστή σας σε ασφαλή λειτουργία

read

Σήμερα θα δούμε ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο που ονομάζεται Safe Mode Launcher. Αναπτυγμένο από την ομάδα της Sordum, αυτή η εφαρμογή σας επιτρέπει να εκκινήσετε τα Windows σας σε ασφαλή λειτουργία με μεγάλη ευκολία.

Τι είναι η ασφαλής λειτουργία; Η ασφαλής λειτουργία είναι μια ειδική λειτουργία που επιτρέπει την εκκίνηση των Windows με έναν περιορισμένο αριθμό υπηρεσιών και οδηγών. Χρησιμοποιείται συχνά όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το σύστημά σας, όπως αστάθεια, μπλε οθόνη, ιοί ή κακόβουλο λογισμικό. Η ασφαλής λειτουργία επιτρέπει στο σύστημά σας να εκκινηθεί με τις βασικές υπηρεσίες και οδηγούς, εξαλείφοντας τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκαλούνται από πρόσθετο λογισμικό ή οδηγούς.

Ο κανονικός τρόπος για να μπει κάποιος στην ασφαλή λειτουργία των Windows είναι να πατήσει επανειλημμένα το πλήκτρο "F8" καθώς εκκινεί το λειτουργικό σύστημα, αμέσως μετά το BIOS ή την οθόνη εκκίνησης του κατασκευαστή, αλλά η εκκίνηση της ασφαλούς λειτουργίας με το πλήκτρο F8 δεν λειτουργεί από τα Windows 10 και μετά  επειδή το μενού εκκίνησης F8 καταργήθηκε για να βελτιωθεί ο χρόνος εκκίνησης του συστήματος. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά το κλειδί εκκίνησης F8 με το "Safe Mode Launcher".  Ωστόσο έχετε υπόψη ότι δεν χρησιμοποιούν όλοι οι υπολογιστές το F8 τον ίδιο τρόπο.

Το Safe Mode Launcher έχει μερικά χρήσιμα χαρακτηριστικά. Εάν εισέλθετε στην ασφαλή λειτουργία μέσω του λογισμικού και κάνετε επανεκκίνηση του συστήματος, τα Windows μεταβαίνουν αυτόματα στην κανονική λειτουργία. Αυτή η επιλογή θα σας γλιτώσει από το να κολλήσετε στην ασφαλή λειτουργία. Επιπλέον, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον κρυφό λογαριασμό διαχειριστή με ένα κλικ .

Συμπερασματικά, είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο που μπορεί για να επιλέξετε την εκκίνηση του υπολογιστή σας  κατά την οποία το λειτουργικό σύστημα ξεκινά σε λειτουργία διάγνωσης και όχι σε κανονική λειτουργία. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή SafeMode


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .